icon

Kočík Babypoint Lotus

hermiona368
2. apr 2015

ako ste snim spokojne ?hlavne co sa tyka na nerovnostiach,normalne vonku na prechadzkach. Do nakupnych centier nechodim 🙂 Vydrzi nieco ?
Sa rozhodujem medzi tymto a cybex calllistom.

lulu1981
7. apr 2015

Mne osobne sa nezda co sa tyka koliesok je taky dost hrkavy. Inak skladnost, polohovanie aj strieska su fajn.

hermiona368
autor
7. apr 2015

@lulu1981 ved toto, aj mne sa to tak zdalo. Skusala som ho bez maleho v obchode a rozmyslala som nad tym ze ked pojdeme von, tak to asi nebude ziadna ticha jazda :( Presne kvoli tej strieske a celej rucke ho chcem, ale neviem ako dlho by vydrzal. A ty mas aky ? ked to callisto je strasne drahe, maly chodi aj tak stale pesi.

lulu1981
8. apr 2015

Ja uz nemam ziadny mam 23 mesiacov a uz vsade ideme pesi.

hermiona368
autor
9. apr 2015

@lulu1981 no super, maly chodec 🙂a ako to riesis ak ides na dllhsiu trasu ? no moj ma 18 mesiacov a uz od 14 mesiacov chodime pesi, v zime sme mali sanky a inak s kocikom chodime raz za tyzden ak prsi alebo fuka vietor. Vacsinou ideme na odrazadle a strieda si to 🙂 a ty si mala ten lotus, ci iny ?

lulu1981
9. apr 2015

Prejde v pohode celu trasu aj dlksiu taku hodinu a pol intenzivnej chodze zvladne v pohode. Na tvojom mieste by sim uz neriesila kocik ked ho pouzivate tak malo ide leto budu mat odrazadla a vselico ine. Ja som mala mamas&papas solu a potom lotus.