Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
Ahojte predávam naše modré yoyo, viac v inzeráte.
@georgia333 Baby ja som mala quinny zapp extra asi 4 mesiace, kupovany ako golfacik... skladny je super, ale na dve časti, na to pozor.. posvozok super do auta ale s vrchom bol problem, plus sa neda prať, je podšitý cely o kovovu konštrukciu.. a este jedna haluz.. my sa na dovolenku len chystame, teraz mi dosiel novy yoyo, ale quinny sme požicali kamoske a lietadla ho zamerne poskodili, zlomili aby to vyzeralo ako nehoda a zmizli suciastky ktore sa daju na bezny zapp a je z toho extra, otocny a pod. v cestovke vraveli, ze sa to stalo uz 3 zakaznickam.. uvidim ako yoyo na nasej rprvej dovolenke, ale uz teraz sa mi zda rukovat volajako vysokok.. to sa neda polohovat? len ho skladam teraz mi prisiel
Tiež sa rozhodujem či kúpiť Yoyo alebo Nunu, neviem sa rozhodnúť ☹ Viac ma to ťahá k Yoyo ale vraj nemá najpevnejšiu konštrukciu ale zas na Nune vraj hrkocú kolieska, Yoyo by som chcela ten čierno-ružový a Nunu žltú lenže tú už v novších modeloch tuším ani nevyrábajú, baby pomôžte mi rozhodnúť sa ☹ A ešte dačo, tie čo máte Yoyo alebo Nunu nosíte v nich aj staršie deti? moja má 2,5roka a neivem či by v týchto kočíkoch nevyzerala príliš natlačená. A ešte čo je veľká škoda že nemá ani jeden tento kočík madlo, malá mi velmi nevydrží byť napásovaná, teraz máme Inglesinu Avio a na tej je madlo takže nie je pripútaná a neivem či by si zvykla zase byť byť pripútaná.
ja som videla Yoyo v predajni a bola som prudko sklamana, naozaj neponuka inu vyhodu len to ze sa da vdaka velkosti zobrat do kabiny lietadla. 😒
@novan ja mám yoyo pre 2,5 ročného a síce jazdné vlastnosti dobre,aj konštrukcie pevne,madlo nám nechýba lebo sme na neho neboli zvyknutí ale polohovanie na šnurku nie je moc dobre-ono keď sa dieťa predkloní tak z lahu do sedu ide veľmi lahko( čo pri starsom nie je problém,ale ročný by mi vypadol práve preto že. Tam nie je madlo)
Ale jazdne mu nie je čo vytknúť
No a maly má niečo malo cez 1m a miesta dosť nám to na pripadne prevezenie,vyspanie a dovolenkove dni stačí
Záleží aj ako často ste a nie ste v kociku či sa vôbec oplatí meniť
Ahojte.. Baby, mne povedali v predajni ze cakaucia doba je jeden mesiac na cierny.. Vy ste tiez tak dlho cakali na yoyo? A z akej stranky stevobjednavali?
Baby kde sa dá pozrieť aké doplnky sú ku Yoyo kočíku a poprípade kde sa dajú aj kúpiť? 🙂
@sonicka27 ešte slnečník
@sonicka27
@kiakocikovsvet baby a niekde som čítala že držiak na pohár, ale neviem ho nikde nájsť ☹
Baby, tak som sa dnes vybrala po Yoyo (mala som ho rezerve) a nakoniec som prišla domov predsa len s Nunou 😀 Yoyo je krajší ako Nuna to sa musí uznať ale ale jeho jediná výhoda je asi len to že sa ľahučko skladá a fakt je vhodný na časté cestovanie, ale ked som doň malú posadila tak mala hlavičku nad opierku, ked som ju dala do ľahu tak jej nožičky padali dole a ešte k tomu sa mi celá nejak šmýkala dole von z kočíka, ja neviem asi len nám kočík nesadol ☹ Ale je kráááásny ozaj, ale podľa mňa menej praktický. No a Nuna tá má celú tú vnútornú časť dlhšiu, malá v ňom nevyzerá ako sardinka a ked jej nadvihnem aj to polohovanie nožičiek tak jej pri spinkaní nepadajú nožičky. Dúfam, že svoj výber neoľutujem 🙂
Babky idem predavat mesacny yoyo cerveny? Zaujem? IP.. zaruka, mali sme kvoli dovolenke.. cervenyyy ako novy, doslova 290€. 😉
@vojacik1985 jeeej 😉 ako si to spravila? Je nadherny!
vyrobila so si konštrukciu na mieru a ušila novú dlhšiu podložku. 😉 😀
@vojacik1985 to by si si mohla dať patentovať ako si urobila polohovanie nôh?
Baby ja som na nervy,stale ked maleho priputom a on sa chce naklonit dopredu,ide s nim aj ta zadna opierka dopredu a ja mam stale strach,ze vypadne aj z pasov aj z kocika,to aj vam to robi? Či nemam nieco zaistene? ☹
@maminamaja4 to robi kazde yoyo, ale ja som tam uz vozila starsieho, tak to nebol problem. mozno by som skusila nejake uni madlo, aby ho to tak nelakalo 😉 alebo na tesnejsie pasy
Ahojte baby, potrebujem poradit, mam 14 mesacnu dcerku a momentalne mame bee+ silver, vcera som objednala bee+ all black kedze som chcela zmenu ale dnes som videla yoyo a mam dilemu ci nemam all black zrusit a objednat tento, takze radte a este chcem dodat, budeme to moj jediny kocik, zijeme v londyne takze sneh tu nemame, vsade chodim autom, akurat nakupy, pre deti do skoly a do parku ktory mam za rohomkocik vyuzivam. Dakujem
@diamand v zime mate sneh aj tam predsa 😉 a mrazy takisto. Fusak alebo nanoznik Ti bude treba tak ci tak 😉 inak s yoyom spokojnosť.

Baby, idem predavat nase modre yoyo, ak by niekto zhanal aj s organizerom od bugaboo. Nechodievam s nim uz vobec a len tak stoji doma opusteny :(