Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@karamelkax prosim ta, tie popruhy nove mate?
Vam obidu tie pasy decka????? Bud som to nedala dobre...alebo je to kratke.
Mne zatial povodne popruhy stacia,ale v obchode pre deti mi dali predlzovacie popruhy co sa daju krasne prepojit s tými povodnymi . Tie tam dam ked budeme väčší . Vyrobca uznal ze su prikratke a teda tie "predlzovaky" mi dali zadarmo... A baby ,chcem podlozku do sportaku ,ale orginal sa zohnat neda. Ja mam zatial v sportaku ergonomicku podlozku babymoove,je super pre mensie babo,krasne drzi hlavku a aj chrbatik. Ale o nejaky mesiac nam uz bude mala tak tam chcem klasicku podlozku. Aku mate?
Ahojte ,maly sa uz nechce vozit v kociky,tak wanderer predavam ak by ste mala niektora zaujem ;)
@alakapo to je asi kamenny obchod, ze?
@petravelasova mne bola v obchode odporučena Aerosleep. Tak si objednam tu. Potom dám vedieť ako pasuje
A odkial si ju prosim ta objednavas?mozes prosim poslat link?ak ta to nebude zrdzovat🙂 ?budem ti mooc vdacna,,ja som tu na mk nasla jednu pani ktora sije krasne podlozky,lenze ja si to musim pomerat,aby to vedela usit a bojim sa trosku kvoli tym popruhom ci to dobre zmeriam:(
@petravelasova majú ich aj v predeti a na aladdin. Sa mi páči že to je aj ''funkcna'' podložka a nie len obyčajná.
@vladkaluckalukas Ahoj ,ano to je predajna pre deti v BB.
baby a nepadá vám strieška na športiaku? my sme včera prvýkrát skúšali, všetko ok, ale musela som pár krát napraviť striešku,
a ďalšia vec, ohľadne tých pásov, mne sa tam dáko nepodarilo malého pripútať a to je ešte malinký, keď som sa na tie predlžovacie pásy pýtala v predeti.sk v b.bystrici tak oničom nevedeli 😖
@romisami Ahoj ,to je zvlastne,lebo mne ich tam dali uplne bez problemov... Ale v tom bystrickom pre deti tiez nie su vsetky predavacky rovnake su tam dve uplne zlate a sikovne poradia,ukazu a potom su dve no radsej pomlcim.... Inak my mame cca 70cm a okolo7,5kg.a este som tam predlzovaky nedala a uplne v pohodke sa zapneme ,dokonca tam mam este aj tu podlozku ergomoove a ta je ze dost hruba...
@romisami Ahoj vola sa babymoove CosyCusion tato je od 6m. A my sme mali do teraz babymoove do 6m. ale uz musim objednat tu vacsiu lebo tato co mame je nam uz len tak tak.Na mall.sk ju teraz maju za 22,40 tu do 6m. a 37,40 stoji ta od 6m. My mame dva velke sportaky a nam to velmi pomohlo ,je na nej tak fajn ulozeny a nelieta v tych kocikoch. Papa
Kocky, ktore mate vanicky sleeper, odmerali by ste mi prosim vnutorne rozmery vanicky? Dakujem 🙂
@adush123
No ved uvidime,co s tym porobili. Zatial (odklopem), je to dobre, a vraveli,ze hocikedy hocico a da sa reklamovat. Ved ked zase bude koliesko haprovat,okamzite na reklamaciu. Ja si to zaaretovavat nebudem,nechcem mat horsiu ovladatelnost. Moja farba je poda mna lepsia v 2013 kolekcii, lebo mam sedaciu cast cokoladovej farby,co bude vidiet menej spinu a strieska je bezova,a v 2014 je sedacka bezova a strieska cokoladova. Ale v 2014 sa mi paci ta aqua blue aj ta seda farba kocika je krasna,ale zase svetly potah...ty mas aku farbu?
@zuzanikaaa Ahoj, sorry že až teraz odpovedam, ale dlhšie som bola preč, áno máme tie popruhy nadpájacie už namontované, dostali sme ich zadarmo v predeti.sk -tam sme kupovali kočík, dostali sme čierne aj ked máme béžový kočík, ale nevadí...podľa návodu som ich namontovala, celkom jednoduché a fakt je to o dosť dlhšie...
@gabdda Ja som kúpila do športiaku podložku od emitex tú najdlhšiu a je dobrá, tu je link: http://www.enikibeniki.sk/kategoria/textilne-pr...
@karamelkax a neodfotis mi to prosim ta?
@zuzanikaaa Odfotiť myslíš tie namontované popruhy, alebo samotný návod? 🙂
@karamelkax mozes oboje 😉

@zuzik007s a aky ma nazov ta farba?