icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

romana03
15. júl 2015

@xpetruskax dakujem pekne...musim to vymysliet dako 🙂

botkovka
22. júl 2015

Tak poviem vam viac ten kocik nechcem akurat je na reklamacii asi so vsetkym co sa da zlomena konstrukcia vybrujuce kolecko stroeska nedrzi...a som zvedava..to nikomu z vas nevratili peniaze?

botkovka
22. júl 2015

@kajusnik dobry a ako ste dopadli? Ja ho mam teraz na reklamacii a som uplne vytocena lebo viem ze mi ho vratia..

botkovka
22. júl 2015

@devilgirl821 ahoj ja predavam Wanderer trojkomb..za 450...no teraz je na reklamacii s vybrujim kolecko a konstrukciou tak hadam nam daju novu..a este bude v zaruke do maja buduceho roka

devilgirl821
22. júl 2015

@botkovka Dakujem. Ale ja uz mam kocik kupeny. 🙂

botkovka
23. júl 2015

@devilgirl821 niet zac uz je aj predany ;)

beli21
29. júl 2015

Nemate niekto nahodou podlozku Emitex do sportoveho kocika Wanderer? Zaujimalo by ma ci a ako to sedi....Vdaka.
http://www.bambini.sk/sk/13731/34/emitex-unipod...

botkovka
29. júl 2015

Ja som ju tiez zvazovala ale sa mi mi zdala siroka v casti kde je pas..resp. boky tam nie su otvory na pasy a tie su vo wandereri dost blizko seba...

natalushka
29. júl 2015

@beli21 ahoj..emitex neviem ako sedi,ale ja mam Pinkie..tu maxi,predlzenu alebo ako sa to vola..jako,keby mala este o 5cm viac na dlzku,nic by sa nestalo..ale inak na sirku,aj ta dlzka sedi super..aj nanoznik mam kupeny od nich..sedi jak rit na serbel🙂 a maju krasne farby..

beli21
30. júl 2015

@natalushka vdaka! 🙂 Ja som praveze citala niekde, ze tie od Pinkie moc nesedia a ze sa v nich dieta dost poti...tak preto som hladala nieco jednoduchsie a ine...

natalushka
30. júl 2015

@beli21 jako..skor je ta podlozka spinava od jedla,ako od potu🙂 vravim,keby bola sste o par cm dlhsia,bola by uplne neskutocna🙂 ale aj tak dobre sedi..a tie farby sa mi strasne pacia,krasne vzory,vesele..mne k ciernemu kociku idealne🙂

adush123
30. júl 2015

@natalushka i ja mam od pinkie no tazko sa mi zapinaju pasy okolo noh. Su dost natesno tym padom. A ta cast pasov sa mi neda nijak rozsirit 😕

natalushka
30. júl 2015

Myslis na tom nanozniku?jako,pravda,ze ho mam odskusany len s dekou,napr.fusak neviem ako pod to narvem..ale inak v pohode..a popruhy mi pekne cez hlavu dociahnu,aj akurat do tych dierok sedia..len ten spodny je ltt,ale sedi🙂

kikus51
1. aug 2015

Ahojte baby, prave vyberame kocik a po dlhom hladani sme sa konecne rozhodli pre concord wanderer 2015, pretoze ako jeden z mala je urceny aj do terenu a zaroven je velmi pekny.uz sme boli rozhodnuti ked som objavila tuto diskusiu a teda to co tu citam vobec nevyzera dobre.naozaj je ten kocik taky kazovy? Je dost drahy, clovek by to vobec necakal...nie je tu nikto kto by bol s nim spokojny?

leeenka26
1. aug 2015

@kikus51 urcite zvaz kupu tento kocik je podla mna 1 veelky nepodarok.

evelin1986
1. aug 2015

ja som si tiez jeho kupu rozmyslela, i ked ma tetuse v predeti ukecavali, ze nove modely sa uz nekazia...(ale ako to vedia, netusim, kedze su v predaji len kratko)...kazdopadne o tom, ze nieco nie je s kostolnym poriadkom naznacuje aj fakt, ze ho zacali predavat ovela lacnejsie...predtym 3komb. vychadzala okolo 1000 eur u nich a teraz model 2015 3kombi nejakych 750...podozrivo malo🙂

botkovka
1. aug 2015

@evelin1986 ta rucka co sa lamala je uz zasadena v kove co je oplastovany..takze to skutocne vylepsili a pena na rucke nie je je tam guma co je tiez fajn...aj nas prehovarala..a ja som ho kupila minily rok za 806 eur...ked maju akciu tak je za dobru cenu teraz maly tiez akciu

botkovka
1. aug 2015

@kikus51 no tak ten kocik sa do terenu az tak nehodi ti poviem tie predne kolecka tazko zvladaju male jamy...ja som teraz kupila jane croswalk a to je parada do terenu sa neda ani porovnat tiez je pevny...akurat co mal concord bezkonkurencne je ovladanie strasne lahko sa ovladal aj jednou rukou co jane je taky tvrdsi no ale asi aj zato ze ma vacsie predne kolecka a navyse ma aj drapaky

botkovka
1. aug 2015

@botkovka resp kupila som este tu starsiu verziu..ale predala som ju

beli21
1. aug 2015

Ja mam concord wanderer este rok vyroby 2013 a som s nim nadmieru spokojna zatial. Lahke ovladanie, diery na chodniku vobec neriesim a kupila som ho v akcii za super cenu. Ziadnu vadu som zatial nemala a ked som pisala do concordu ze mam kratke pasy tak mi hned odpisali ze mi samozrejme poslu vacsie...takze im nemam co vytknut fakt.

kikus51
1. aug 2015

Dakujem vam za odpovede, no musime to este zvazit ale teda asi skor nie ved ste sa takmer vsetky zhodli..clovek by si nemyslel ze vybratvybrat dobry kocik je take tazketazke..

beli21
1. aug 2015

@kikus51 myslim si, ze spokojne uzivatelky sem nechodia sa velmi chvalit...ale vyber je na tebe...aby si bola spokojna ked budes kocikovat a nemusela nic riesit.

jana2223
2. aug 2015

@kikus51 ja mam tento kocik presne rok a za iny by som ho nevymenila. Bez kazu, bez reklamacie. Super ovladanie, pre maleho velmi pohodlny. Ja za seba mozem len doporucit. A jasne ze je vela mamiciek ktore ho reklamovali a tie viac navstevuju tuto diskusiu takze tych negativ je viac. Ale uplne to chapem lebo by ma tiez nahnevalo keby som ho musela reklamovat a tiez by som to sem zavesila. Ale ja svoju kupu ani po roku zatial nelutujem.

adush123
2. aug 2015

@kikus51 ja ho mam od aprila 2014. Verziu z r 2013. Je pravda ze bol 2x reklamovany z dovodu ze diery boli vacsie ako sruby v prednych kolesach no stale si ho chvalim a iny nechcem. Mala som problem kupit buginu kedze som vsetky s nim porovnavala a maloktory sa mu rovnal.

natalushka
3. aug 2015

Ja sa tiez pridam..kocik som kupila z bazaru,rv 2013,dokonca uz som 3.majitel..kocik je stale vo skvelom stave..je pravda,ze chvilku po kupe sa mi zacala lamat ta konstrukcia,ale kocik je stale v zaruke a oprava bola bezproblemova,rychla..takze mam kocik jak novy🙂 a banujem,ze som ho nekupila uz od zaciatku..velky,spratny,lahko ovladatelny,urcite pri druhom babe pojdem do wanderera

adush123
3. aug 2015

@natalushka ozaj super. A potah ako cistis?

botkovka
3. aug 2015

@jana2223 ja velmi lutujem ze som s nim mala zlu skusenost lebo ta velka sportova cast bola super plus to ovladanie ten kocik siel sam..ostatne treba normalne tlacit aby sli

natalushka
3. aug 2015

@adush123 hodim do pracky🙂 aj toto je podla mna jedna z prednosti tohoto kocika..🙂

adush123
4. aug 2015

@natalushka a mas wanderer? On sa da vybrat odtial?

natalushka
4. aug 2015

@adush123 hej,wanderer..sak normalne tu sportovu cast das dolu z kocika,po bokoch su take sroby..rozsrobujes,rostiahnes,zvleces z tych kovovych casti a peres..vsetko,aj kosik dole nakupny..aj to madlo..dokonca aj strechu som oprala..ale na twj som nedosla na to,ako ju rozmontovat,tak som ju slahla celu do pracky..na milimeter sa dala🙂 vsetko ciste,vonave🙂 aspon na chvilu🙂