Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
prosim vas..kedze na concord sa neda zohnat original nanoznik co pouzivate v zime? nejaky univerzalny alebo mi viete poradit nejaky nepremokavy fusak? dakujem
@daisy9 ahoj..ja som uz vyssie pisala..ja mam od Pinkie..a sedi jak rit na serbel🙂
@natalushka no ja akosi pri dietati nemam cas preluskat cele forum :/ i ked by som rada..a nedala by sa poslat nejaka fotka? lebo ja neviem ci zhanat nanoznik alebo fusak..vdaka
Ahojte,nemate niektora problem s brzdou? Vyzera ze sa povolila a teraz mi sucha o tu vrubkovanu cast na kolese. Neviem ci sa to da utiahnut ci reklamovat
@adush123 aj mne to spravilo..ja som dala na reklamaciu..ale mne aj ta konstrukcia sa zacala lamat,tak som to pri jednom vsetko dala spravit..
@natalushka a nevies ako ti tu brzdu opravili? Ja som uz mala 2x reklamovany kocik a toto by bola 3.reklanacia no ina vada. Asi tu neplati 3x a dost
@adush123 jejda to je az tak kazivy kocik? fiha som si myslela ze dam 900e co je dost a kocik vydrzi..ja som ho mala zatial raz na reklamacke-zlomila som konstrukciu v zime na oboch stranach..a povedala som si ze ak by som ho mala este raz reklamovat tak 3x nieco poserem naschval a nech mi vratia peniaze..
@adush123 neviem ako je to s reklamackami..ale ja som bola max.sklamana ked offroadovy kocik a podla mna nie lacny nezvladol prvy sneh a dolamala sa mi konstrukcia na oboch stranach! ako pekny kocik stale sa mi paci ale vadi mi ze mi pada strieska z posledneho stupna, ta konstrukcia-no uz mam respekt a to ze nie su nan orig.nanozniky..
@natalushka prosim ta..ak by sa ti dalo a bola by si taka ochotna..neposlala by si mi foto toho nanoznika na kociku? dakujem
@daisy9 prepac,bola som mimo domu,bez nanozniku..tu je foto..
@natalushka a zapinas popruhy v pohode ked mas pinkie podlozku?
@adush123 hej..je pravda,ze to spodne zapinanie je trocha strcene pod tou podlozkou..mohla byt ta dierka na to nasita trocha vyssie..ale zapinanie bez problemov..
@natalushka a bola by som velmi otravna keby som ta poprosila aj o fotku z boku? od predu vyzera super! len ja mam bezovy concord a inak mam aj ja pinkie podlozku bezovu 🙂 je super a mam aj tasku v bezovej ale nanoznik by som isla do ciernej tak som sa bala ze ako bude vyzerat! ale tento farebny vyzera skvele!!!
@natalushka presne to
Ja si to idem dat tam presit. A ozaj ten nanoznik je super.
Dnes som dala 3xreklamovat konstrukciu 😠 ziadam vratenie penazi tak uvidime
@natalushka ako sa ti podarilo dat tam pimkie vlozku? A odkial je nanoznik? Kraaaaasny ;)
@bugyna 3x mi vypadla sruba z prednych kolies (1-prava, 2-lava i prava,3-lava) je to neodstranitelna chyba kedze diera je vacsia ako sruba. Plus povolila sa mi brzda a v lavom klbe je labilnejsi. Tie sruby mam problematicje od zaciatku. Verim ze mi to uznaju. Ked nie tak to riesim cez SOI
Baby viete aka som rozculena. 3x som reklamovala konstrukciu z kocika. 3x vada ze vypadavaju sruby z dier. 2x uznane a teraz napisu ze na sruby oni zaruku nedavaju. Asi na kridla davaju zaruku. V stredu ked tam nabehnem tak asi uz i s telkou 😉
Mate skusenost so SOI? Neprevezmem reklamaciu a neviem ci obchod sa za mna ako zakaznika postavi 😒
Ahojte baby chcem sa vas opytat mam sportovy kocik wanderer 2014 a chcem dokupit vanicku a vajicko viete mi poradit ktore nan pasuju? Dakujem 😉

@natalushka ta strieska je zla na kociku. No este som neskusala prat aj som prekvapena ze sa da. Dakujem za info 😊