icon

Kočík do lietadla

misa1988
20. feb 2019

Ahojte maminky, chystame sa na prvy let cez Ryanair so 7mesacnym synom. Aky kocik je povoleny do lietadla? Moze byt aj sportovy z dvojkombinacie alebo musi byt golfovy? Odovzdame ho pri vstupe na palubu lietadla, no preferujeme sportovy kvoli komfortu. Budeme sa vela prechadzat a chcem, aby syn mohol pospat v lahu v sportiaku. Dakujem za rady 🙂

baby_wanted
20. feb 2019

Obrat sa priqmo na ryanair🙄

barby141
20. feb 2019

@misa1988 akýkoľvek kočík ti zoberú. Ja som mala keď sme leteli prvý krát s malou Kočík s vanickou mala vtedy 4mes a nechcela som ešte športový a bolo ti v zime,ale som sa bála že ho pokazia pri manipulácii s ním, ale nič sa mu nestalo. Potom som už nosila golfový . Kočík odovzdaš pri schodoch do lietadla.

slniecko35
20. feb 2019

Zoberu ti akykolvek kocik, ale niektore letecke spolocnosti nepustia ist s kocikom, ktory ma 2 casti az k lietadlu a treba ho odovzdat pri checkine.

romiada
9. mar 2019

@misa1988 my sme leteli v lete min.roka cez Ryanair. Tesne pred vstupom do lietadla sme kočik dole odovzdali obsluh.personalu. Uplne bez problemov. Naši znami si kočik zabalili pred odletom do strečovej folie aby sa nedoškrkal 😉