icon

Kočík Gb Qbit/Qbit - skúsenosti

mamamisika
11. sep 2017

Uvazujem nad golfacom. Maly sice ma iba 3 mes. ale v zime uz bude sediet a do vanicky sa asi tazko zmesti aj s fusakom. A nechcela by som zbytocne investovat do sportaka k mojmu Trailz. Pozdava sa mi ten gb Qbit ale nie su k nemu ziadne diskusie. Super, ze sa da velmi kompaktne zlozit ale neviem ci je ten zazracny mechanizmus spolahlivy.

2zuzu7
26. okt 2017

Mam GB qbit plus a mala ma už 21mes (12kg), no som s nim max spokojná , je to veľmi prakticky kočiarik , dobre sa s nim manipuluje ,prenáša ,skladá a aj výška madla je pri mojej výške akurát 166. Veľmi pekne prepracovaný do detailu, praktické otváranie madla , nekrčivé materiály ,brzda nezavadzia pri obrubníkoch a dobre prechádza aj naše chodníky a cesty. Pre mňa to bola top voľba od jari do jesene 🙂

kvetulienka253
26. okt 2017

Mám tiež qbit+ a maximálna spokojnosť. K výhodám, čo spomenula ķočka vyššie by som ešte pridala, že na rozdiel od iných golfiek sa ich nebojím zobrať nikam. Prejdú v pohode park, haluzky, mokrú hlinu bez nejakého urputneho tlačenia a zapierania sa. A mne sa ráta aj to, že sa k nemu dá dokúpiť veľa príslušenstva.

lucylucka
2. apr 2018

@2zuzu7 mozem sa opytat cez ktoru stranku ste ten kocik objednali?Lebo uz dlhsie na neho pokukujem,hoci mam sportovy ale ked chcem ist do mesta brala by som nieco lahsie (ked pojdem dopravou autobusom tak si ho chcem sklapat) na nete nachadzam len cierny ☹ a velmi sa mi paci zeleny.

2zuzu7
11. apr 2018

bolo to cez nemecku stranku ja som tiez hladala zelený no aj ked som nasla myslím že raz alebo dvakrat to bolo aj na slovenskych strankach no nechcela som dat viac ako bolo treba za nho a v nemecku ma vtedy vyšiel na 200 € v tejto farbe a slovenske obchody pytali aj 300

lucylucka
12. apr 2018

@2zuzu7 no ja som si ho objednala cez sk stranku ale nakoniec mi volali ze ho nemaju hoci na stranke bol z kazdej farby ☹ nakoniec som si objednala uplne iny a uz len cakam kedy mi pride 🙂

daniela87sk
9. mar 2019

@2zuzu7 neviete prosím názov stránky?

cleab
9. mar 2019

@daniela87sk mravcek.eu
Mam doma 😉 prišiel za tyždeň

2zuzu7
14. mar 2019

@daniela87sk to už neviem, je to už davno