icon

Kočík Gesslein, Zopa a Babypoint. Ktorý je naj?

vevusiatko
19. aug 2009

Ahojte zienky, ktore mate skusenosti s niektorym z tychto kocikov Gesslein Swift, Zopa Viper 4 alebo Babypoint Mark. Rada by som pocula Vas nazor, ktory z nich by ste si vybrali?? Viem ze chcem cierny a aby vyzeral nejako takto.
Chcela by som poznat Vase skusenosti z niektorym z nich. Dakujem

vevusiatko
autor
2. sep 2009

Baby to naozaj nikto mi neporadi ☹

tilly
3. sep 2009

ja mám swift, podľa mňa to nie je vhodný kočík pre nechodiace dieťa 😉 je dobrý tak od 1,5 roka, na občasné použitie 😉

vevusiatko
autor
7. sep 2009

Tilly dakujem

cryonae
15. aug 2010

@tilly preco si myslis, ze swift je len na obcasne pouzitie? premyslam, ze ho kupim takmer dvojrocnemu synovi a ten sa rad vozi

barboramarek
16. aug 2010

@cryonae ja som ho mala a podla mna sa najde aj nieco lepsie, manipulacia na taky kocik nebola uplne podla mojich predstav, a to som vyskusala dooost kocikov 🙂

andiju
5. okt 2010

Ahojte,neviete ci sa da kupit ku kociku mark,alebo k nejakemu podobnemu nanoznik zvlast?
Mame taky podobny kocik,len by sme potrebovali nanoznik.

luciferova
25. okt 2010

nejake skusenosti?

pegy
25. okt 2010

ja mam Swift, som spokojna, len manipulacia s jednou rukou, napr. ked prsi, je obtiaznejsia

katka55
15. apr 2011

ahojte. tak my mame noveho swifta a dnes sme absolvovali prvu prechadzku. je uplne paradny 😵 je pevny, ani na dlazdickovom chodniku nejako nehrka, pristup k nakupnemu kosiku je super, ale samozrejme ak je v leziacej polohe, tak uz nie. pacia sa mi rucky, lebo su makke. je lahucky - 7kg. chcela som "jednite" kolieska, takze som poskulovala po PP Sí, ale nevedela som ho zohnat v mojej farbe a navyse ten bol uz v predajni vzdy nejaky rozhrkany a vela bab sa stazovalo, ze sa im vycaptali zadne kolieska. no a swift ma nejake gulockove loziska a vzduchove komory ci co, takze by sa to nemalo stat. fakt sa mi zdaju tie kolieska ovela lepsie. no nemci 😉 nakupny kosik je dost vysoko, takze sa nesucha o obrubnik. polohovanie chrbatika je na snurke, takze clovek nie je obmedzeny danymi polohami, ale nastavi si presne taku, aku chce. je mi luto, ze nema polohovanie noziciek. s tym som sa este nestotoznila, ale budeme ho pouzivat ako druhy kocik, takze teraz to neva a neskor uz bude velky chalanisko, tak v nom nebude nejako extra spat. ani teraz v obchodoch vobec nespi. zda sa byt dost priestranny, strieska je dostatocne vysoko a nosnost ma 20/25kg. ostatne golface su vacsinou do 15kg. tak uz len dufat, ze posluzi a budeme s nim spokojni aj dalej 😉 jaj, mne sa dobre ovlada aj jednou rukou. a co s tyka vysky, niekto pisal, ze je velmi nizky. ja mam 170cm a vyska mi vyhovuje.

lucula73
16. apr 2011

@katka55 a ako vysoko sú tie rukoviatka?ja mám cez 180cm..myslíš,že by mi bol nizky?

katka55
16. apr 2011

@lucula73 mozem to zajtra premerat, ale napr. moja mamina ma 165 cm a frflala, ze by si ich dala vyssie 😕 no ale mne fakt sedia... viem, ze na Síčku sa daju vyskovo nastavit rukovate...

luciferova
16. apr 2011

ahojte, predavam swifta v ciernej farbe, 99% stav, kto by mal zaujem piste 🙂

lucula73
16. apr 2011

@katka55 no asi by mi bol malý...a moj mm má ešte viac,ta fakt neviem,ktorý kočík ☹

katka55
17. apr 2011

@lucula73 odmerala som to a ma 100cm od zeme. neviem, ako su na tom ine kociky, ale videla som uz vela bab, co sa nad golfacmi hrbili, tak neviem, ci ich robia take nizke alebo co... 😕 ale nevsimla som si znacky 😒

tilly
17. apr 2011

@lucula73 ja mam 178 cm a mala som swifta... v pohode

katka55
17. apr 2011

@luciferova ahoj. vidim, ze mas vo swiftovi lodger. asi tam velmi nedrzi, ze? lebo ja mam tiez lodger, ale este som ho tam neskusala 😕

luciferova
17. apr 2011

@katka55 preco nie, uplne v pohode. len ho treba popravovat, ako v kazdom kociku 😉

katka55
17. apr 2011

@luciferova jej, tak super. lebo sa mi nechce vymyslat donho nieco ine 😉
@lucula73 inak, teraz bol na prechadzke so swiftom moj synovec, ma 183 cm, tak som sa ho pytala, ci mu to nie je nizko, a vraj vobec nie 😉 najlepsie je teda asi vyskusat 😉

zuzuliq
17. apr 2011

My mame mark q od babypoint a nemenila by som. Maly ma 1.5 roka a este sem tam v kociku zalomi a toto je jeden z mala golfacov ktory ma spojenu rukovat, polohovanie noziciek a chrbatika az do lahu. Ja mam 176cm, mm ma 194 a ked niekde ideme spolu tak chce kocikovat len on a tiez mu vyhovuje. Takze maximalna spokojnost! 😉

lucula73
17. apr 2011

@katka55 ďakujem ti za odpoveď.ano,najlepšie je vyskúšať,mali by ho mať na predajni aj u nás,len ja váham medzi dvomi kočíkmi a ten druhý nemajú 😒

lucula73
17. apr 2011

@zuzuliq myslíš babypoint mark kočík? a aký veľký je tvoj chlapček?

lucula73
17. apr 2011

@zuzuliq joj prepáč,teraz som si prečítala že si to tam písala... 🙂