icon

Kočík Maxi Cosi Nova 2017

derdia
12. okt 2017

Ahojte baby, prosim Vas potrebujem poradit ohladom kocika...tento sa mi moc paci...pre mna je ale problem,ze ma sedacku,ktora sa len naklana do lahu..a nie polohuje...ale mnohe z Vas maju take kociky a tento sa mi zda byt super pohodlny...ale chcem sa Vas spytat ci si nemyslite,ze babatkam je v takych kocikoch zle..ze sa citia v tych sedackach nekomfortne a ze ci to neskodi chrbatiku...ked v podstate spia v sede,ale naklonene...neviem si totiz vybrat kocik...a z tych co sa daju polohovat uplne do roviny sa mi skoro nic nepaci.Uz som z toho zufala😕Dakujem😊

ada2192
12. okt 2017

Ahoj, ja mám kočík JANE Rider. Tiež som stála pred veľkou dilemou ohľadne polohovania športovej časti. Kočík sa mi veľmi páčil, len mal polohovanie celej športovej časti a ja som chcela také, aby sa polohoval iba chrbátik (nie s nožičkami). Kupovala som si ho v Babylande a tam mi povedali, že takéto polohovanie (celej športovej časti) bábätku vôbec nevadí a že ho riešia v podstate len naše maminy. Povedali mi, že JANÉ konzultuje svoje výrobky s pediatrami a že aj takéto športové časti sú pediatrami odsúhlasené. Okrem toho mala moja malinká reflux, čiže musela byť už od malička vo zvýšenej polohe, takže ked' sme prešli do športovej časti bola úplne v pohode. V športiaku mi prespí aj 2-3 hodky, má v ňom dosť priestoru a preto si myslím, že keby sa v ňom dobre necítila, asi by v ňom taká spokojná nebola. Takže ja kúpu naozaj neľutujem, som veľmi spokojná a polohovanie športovej časti už neriešim ked'že vidím, že malá je v kočíku ok.

libulibu
13. okt 2017

Ja mám kocík Jané crosswalk a ten má rovnú sportovú sedacku, ale môj syn ked zaspával, tak si vzdy vykladal nohy na madlo kocíka, tekze bol v takej polohe ako keby v sede. Pre deticky je to prirodzená poloha. Vlastne aj v tej korýtkovej sportovej sedacke má chrbátik rovno a len nozicky zdvihnuté. Myslím si, ze je to v poriadku inak by sa také kocíky nevirábali, ved vsetky lepsie znacky majú také sportové kocíky. 🙂

bella5
5. nov 2018

Ahojte baby, tak ja som Maxi cosi nova 4 vymenila za BOGABOO cam3. Pochodila som s ním Amsterdam - uličky námestia parky, rôzne situácie, povrchy, prekážky.. Podvozok hodnotím všetkými 20timi!!!! Je odpružený a môžeš s ním aj hombať ako kedysi.. Nielen počas kočíkov a ia, ale aj počas státia - bogaboo, čudesné, tvrdé.. Ani neviem odkiaľ začať, ale skladanie je top.. Mrknite video.. Na rozdiel od Bogaboo a ostatných kočíkov neporovnateľné pohodlie. Nebojte sa jeho váhy.. Je síce oproti BOGABOO ťažký, ale 👆 ak s ním zastavíte na menšom kopčeku, či nerovnomerne povrchu neujde Vám!!!!!!! Môj CAM3 mi stál akurát po nákupe, keď som naložila nákupný košík a hýbal sa keď bol bez zaťaženie aj s mojou malou skoro stále.. Nieje to príjemné.. Ten popruh na BOGABOO rúčke má opodstatnený dôvod. Aretácia predných kolies ľahučko prehodíte stlačením malinkej klapky oboch kolies.. BOGABOO OTRAS.. NAOZAJ na takto drahý kočiar sú totálne zle vymyslené detaily, kt. Potrebujete riešiť za pár sekúnd.. Na BOG. - som vôbec kolesá nearetovala, koli tomu s istému, radšej som si prehodila rúčku a zlosti la sa s neprispôsobivými prednými kolesami bez Aretácie🙈🙈🙈. MAXI? Kľakla som si ľahunko preklikla klapky a tešila sa 👏👏👏košík na Bogaboo skvelý.. Na Maxi malý, ale.. To je asi jediná vec, kt. By som menila.. Teda aj o niečo dlhšiu striešku, ale naozaj nič viac.. Brzdenie, podvozok, skladanie, a baby to hlavneeeeeeee.. Bogaboo blednú!!!! Tento kočiarik má látku, kt. Pôsobí akoby by bola natretá voskom, po pršalo nám kočiarik, no kvapky stekali dole.. Som si istá, že tento povrch vôbec nebude blednúť a údržba? Pretrela som vlhčenou servítkou.. Ideme do vnútra ok? Takže korbička - vystužená, príjemná, ortopedicky tvarovaná a ja myslím že je aj z nejakej pamäťovej peny, lebo keď ju zatlacíte tak sa vráti do pôvodnej polohy 🙏. Vystlatie oproti BOGABOO neporovnateľné💙. V obchode v BA mi o tom kočiariku nepovedali veľa.. Akurát ze je ťažký.. Ale všetky výhody som si musela risknúť pri kúpe.. Ešte ma napadlo.. Aby som nebola zlá na BOGABOO.. má určite lepšie plasty v kĺboch ako MAXI cosi, ale nemyslím,že to ovplivní jeho výkon a pohodlie, nakoľko plasty slúžia len ako ochranný prvok spojovacej časti. Takže skôr sa poškriabu ale, len kôli tomuto by som isto neuvažovala BOGA... MOJE skúsenosti s kočiarmi - JANE slalom PRO-BOGABOO CAM3, MAXI COSI NOVA 4... JEDNOZNAČNE MAXI COSI NOVA 4 💐💐💐👏👏👏 A PREČO MAXI COSI NOVA 4 A NIE 3?MALA SOM. JANE SLALOM A TEN Je TROJKOLKA a keď bol väčší terén, bol troska problém so stabilitou. Babky držte sa.. Kupujte pre praktickosť, nebojte sa váhy... Je krásne skladný, dokonca jedna žena ho krásne vložila do kufru C1tky.. 😀😀😀 Popozerajte videá a veľa štastných km..,💙💙💙kľudne mi píšte otázky ❤️

konulka20
7. sep 2022

@bella5 ahojky, je aj pre vyssich rodicov? a ta strieska je aspon dostacujuca ked svieti slnko?