icon

Kočík Mima Xari - recenzie

minicko
1. feb 2013

ahojte..mate niektora skusenosti s kocikom mima xari?velmi sa mi paci design,len neviem ci je dobry aj po praktickej stranke..ak ho niektora mate doma,alebo ste si ho niekde odskusali,dajte mi prosim vediet..dakujem za vsetky nazory,ci uz pozitivne alebo negativne 🙂

adrikada
28. jan 2017

Toto je moj fusak ➡ foto predtym bol zatepleny cubek . Moj jr hrubsi

sila2
28. jan 2017
adrikada
29. jan 2017

@sila2 povodna 100e moja 70e noseny max 2 mesiace top stav

kajkagretka
4. feb 2017

@mischellllllll dobry den! Kde ste ho prosim kupili? Chcela by som si ho v kamennom obchode pozriet pred kupou.dakujem

adrikada
4. feb 2017

@kajkagretka kociky mima BO nemavaju moc na kamennych predajniach. Je na objednavku. A ten moj fusak tiez neni na predajniach. Je to homemade praca.

mimsbee
4. feb 2017

Baby, videli ste??? 😱😱

kajkagretka
5. feb 2017

@adrikada dakujem! Tak ho skusim objednat...

alpenskinka
5. feb 2017

@mimsbee prvykrat vidim vyzera fajn je vobec v predaji?

mimsbee
5. feb 2017

@alpenskinka ešte len včera ho predstavili, neviem kedy príde na Slovensko

dashenka75
6. feb 2017

Nepredáva tu niekto prosím biely Mima xari

iveta_podhradska
8. feb 2017

Ahojte, kúpim vajicko bielej, prip. čiernej farby ku kočíku Mima Xari 🙂👍

kaja0210
8. feb 2017

@dashenka75 sestra bude ale iba hlbokú časť. Kočík je používaný ale nie je dobity a za super cenu Max 200 eur.

dashenka75
8. feb 2017

@kaja0210 my mame 5 mesiacov už takze pomaly pôjdeme do športového už

sila2
8. feb 2017

Ponuknite mima xari kočík.

binabae
8. feb 2017

Dobry deň rozhodli sme sa predať kočík je k nemu aj taska na prebalovanie a zimny fusak vajicko plus easygo podstavec do auta vsetko original mima kupovane v Brendone este viac ako rok v zaruke

sila2
8. feb 2017

@binabae Môžem poprosiť cenu a odkial ste? Ďakujem

sandrasstini
8. feb 2017

@binabae rada by som sa len spytala kupili by ste si ten kocik opat? mne sa strasne paci ale dost ludi hovori ze je moc maly. kludne aj ip v kratkosti prosim

binabae
8. feb 2017

Bratislava 900€@sila2

sila2
8. feb 2017

@binabae Môžem viac foto?

kaja0210
8. feb 2017

@dashenka75 to nič športový mala donicila úplne zosuchala lebo ho dosť využili 😊

iveta_podhradska
9. feb 2017

danicka8888 chcem sa opýtať, predali by ste vajicko zvlášť? Dakujem 🙂

iveta_podhradska
9. feb 2017

@danicka8888 chcem sa opýtať, predali by ste vajicko zvlášť? Dakujem 🙂

adrikada
10. feb 2017

@sandrasstini ja mimu mam a moja mala bude mat coskoro 7m a az teraz budem davat sportiak. Cize podla mna nieje az taky maly. Je sice mensi ako klasicke vajickove kociky ale ja som spokojna 👍

sandrasstini
10. feb 2017

@adrikada dakujem velmi pekne!

olipechacova
10. feb 2017

@magie27 .Prosím vás máte ešte aktuálny ten kočík mima?

magie27
11. feb 2017

@olipechacova predany.

elisa24042017
15. feb 2017

Ahojte ak by mal niekto zaujem budem predavat moju uzasnu mimu xari po mojej 10 mesacnej dcerke.
Mima xari kupovana v maji 2016 ciernej farby , konstrukcia je rose gold . Mam k nej startovaciu sadu ruzovu a vsetky doplnky ktore k mime existuju od winter kitu az po slnecnik, drziaky na napoje, termosky, prebalovaci tasku, 2 deky kremova farba a farba cierna plus vsetky zvysne doplnky. Ak by mal niekto zaujem prosim o internu postu rada zaslem aj foto a pozadovanu cenu.
Strazila som ju ako oko v hlave....tazko sa mi s nou bude lucit ...max. spokojnost no moja malinka je uz dost velika a pomalicky behame tak budeme potrebovat iny kocik .

elisa24042017
16. feb 2017

Este pridavam foto outdoorove

sandrasstini
16. feb 2017

Naaadherny!

ecsejteyova
19. feb 2017

Ahojte mam záujem o kociarik Mima xari , uprednostním , ak bude v bielej farbe , ale kľudne ponúknite aj ine farby .... Najlepsie by bolo východ alebo stred Slovenska, kvoli osobnému odberu...dakujem 🙂