Kočík na dedinu - Venicci Upline 2, Venicci Claro verzus Cybex Priam
Kočík na dedinu - Venicci Upline 2, Venicci Claro verzus Cybex Priam
Mám obrovskú dilemu vo výbere kočíka. Čas sa kráti a ja sa stále neviem rozhodnúť. Ktorý z nich by ste si vybrali, pripadne máte doma. Hľadám akékoľvek recenzie 🙂 na každom sa mi niečo aj páči aj nepáči a neviem si vybrať. Ešte podotknem že bývame na dedine..
Ahoj, my máme doma Upline2, ktorý tiež budeme využívať na dedine a vyberala som ho na základe pozitívnych recenzií od známych žijúcich na dedine. A niektorí dokonca mali ešte staršiu verziu a boli spokojní. Kamarátka Upline predala a keď zistila, že je znova tehotná, objednala Upline2.😁 Ochvilku ho vyskúšam, ale fakt tých recenzií bolo ozaj veľa, že zvládne super terén. A neviem či budeš využívať v zime vaničku - my áno a Venicci ju ma fakt velku, čiže zmestí sa tam aj dieťa s fusakom. Myslím, že Claro je skôr mestský kočík. Čo ta týka Cybexu - tiež som rozmýšľala nad ním, ale aj v predajni nám povedali, že podvozky sa často reklamujú. 😊

na dedinu ani jeden, je to kocik skorej do mesta, v tejto cenovej hladine by som doporucila roan ivi