icon

Kočík na dovolenku pre štvorročnú dcérku

11. jún 2022

Ahojte. Brali by ste kočík pre 4rocnu na dovolenku? Aby si mohla pospať na prechádzke a tak?

nerya
11. jún 2022

My sme boli s trojročným teraz na par dni a nebrali sme, nespal cez deň

autor
11. jún 2022

@nerya my sme boli s 3roxnym min rok a využili sme, dokonca aj na letisku zaspala a zišiel sa

nerya
11. jún 2022

Tak ak spáva na obed tak zober 😉

sense
11. jún 2022

Nie, kočík sme v tej dobe už dávno nemali, cez obed nespavala.

lienka9
11. jún 2022

My sme brali,dokonca dva.mame 4r a 1r.A podvecer sme oboch dali do kocikov a sme sa prechadzali po meste.syn zaspal v kociku a potom sme ho len presupli do postele 🙂

veronikahuli
11. jún 2022

Ak spava este na obed alebo je skoro unavená, tak určite áno 🙂

didi2102
11. jún 2022

Záleží či chcete napr večer ísť ešte do mesta,na promenádu,posedieť , ak áno to ak by som vzala,po celom dni a horúčave bude dieťa ko a vy môžte ísť kde chcete,inak by ste už ostali len na izbe

autor
11. jún 2022

@didi2102 presne na takéto situácie to chcem...inak kočík už dávno nepoužívame...len som zvažovala či to fakt už nie je hanba taká veľká

miadi
11. jún 2022

Nie nebrala by som ale Ja som kocik pouzivala len ked nevedeli chodit aj to skor na rukach .. a odkedy vedia chodit nemaju problem 2km prejst ale moji su nezmari a nezaspia len tak hocikde.ani by som nechcela aby spalo tak velke dieta v kociku pred odletom lepsie ked ti zaspi v lietadle. Ale ty sa Musis riadit podla seba a svojho dietata. Trapas netrapas ked ho chces mat v kociku tak si ho tam maj.

gabika128
12. jún 2022

Náš syn mal 3 a už neberieme kočík. Prispôsobujeme sa mu, chodí na bicykli alebo odrážadle a keď už nevládze tak ho otec vezme na ramená. Cez obed si ideme všetci pospať na apartmán.