icon

Kočík Nestor rambler. Aké s ním máte skúsenosti?

mam18_4
17. jún 2010

Ahojte, našla som tu tému kočíky z Poľska, kde som našla nejaké info o tomto kočíku, ale nie veľmi podrobne. Chcela som sa spýtať, aké máte skúsenosti s týmto kočíkom. Nám sa veľmi páčí, zdá sa nám dosť praktický, tak prosím píšte všetko, aj pozitíva aj negatíva. Moc ďakujem!

barboramarek
17. jún 2010

ahoj urcite nie, tazko sa s nim manipuluje, je tazky, atd. ked potrebujes nieco v nizsej cenovej kategorii tak radsej toto http://www.kocikovo.sk/product/baby-design-atla...
s nim sa dobre manipuluje, je priestranny urcite lepsia volba.

zuzanakarolinka
17. jún 2010

@mam18_4 alebo ak sa ti páčia nestory tak pzri Quenne, je podobý ako BD Atlantic

mam18_4
autor
27. sep 2010

Máme ho ... napriek týmto odpovediam, musím povedať, že sme s ním spokojní. Máme ho vo farbe podľa vlastného výberu, takže je jedinečný ( aspoň dúfam). Je naozaj praktický, podľa mňa je manipulácia s ním v pohode. Takže môžem odporučiť.

benkovamartina
27. sep 2010

My máme Nestor Queene ale zatial len bez "náplne" - tú očakávame každým dnom..ha ha. Matúško pod už von.
Nám ho odporučili, nie je ťažký ale ani príliš lahký/ lebo ani to nie je dobre! Hlavne sa nám páči aspon aká taká velkosť vajíčka a športovej časti lebo tie ostatné kočíky boli ako pre bábiky čo nerastú! A nemá predné kolieska velmi malé, lebo v zime sa malé kolieska zabárajú do snehu a nasledovnej "plačkanice".
Sestrin malý má 3 roky- skúsenosť.