Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@anezena no podlozka je moja praca mala som ju do zapp a pasne aj sem, aj ked uz si idem sit zltu.. a co mas tasticku na zapp asi ju mas vacsiu lebo mne tam plastenka nevojde ☹
@zuzul1310 ten organizer som kupila na ceskom mimiku mala som ho na buggster, sadol aj na zapp a pasuje 😉 ta taska DM sa da hlavne ked chodime na nakupy-oblecko a ine tam vojde 😀
@kackabrcka a aku mas plastenku? ja nemam origos nuna buggy, ja som ju ani enchcela, je obrovks,a neprakticka. ja mam taku obycajnu. univerzalnu, tusim 6 € som za nu dala, tu pekne poskladam, dam do tej tasky, este dve plienky tam dam, vlhcene obrusky a dazdnik 😉
@kackabrcka a ta taska ked je od teba, klobuuk dolu, super 😵 😵 😵
@anezena tu tasticku-na flasku a ine som kupovala na ceskom MMB ako aj ty tu na zapp , nie moja praca.. taka sikovna este niesom... 😠
ja som sila iba tu podlozku do kocarika 😉
ja mam origos plastenku.. aha, ja som myslela ze mas origos plastenku-takze tasticka je ista len plastenka ina 😀
@kackabrcka si fakt šikovná keď je tá podložka tvoja práca, naozaj krásna a super sa ku kočíku hodí, takú taštičku pozriem aj ja, dik za typ.
@anezena ešte som sa ťa chcela prosím ťa spýtať či sa na nune nekrivia kolieska, neviem ako si na tom bola s Buggsom,ale keď tam dám môjho buca tak chúďa kočíku sa do strán vykrivia kolesá, na slalome máme ten istý problém, už vyzerá ako tatrovka 🙂 . Má nuna kvalitné kolieska, myslím tie zadné, čo nie sú dvojité?
@zuzul1310 my sme tento problem nikdy nemali s tymi kolesami. ved vies, ze aj na slalome boli ok. aj na buggsovi, ale zase my sme ho dlho nemali ani jeden kocik, ted aokrem slalomu, al zase v lete mal pauzu - kedze sme mali buggsa a zase v zime sme ho predali
nunu mame kratko, tusim dva mesiace, takze zatial nevidim ziadne vykrivenie al. vycaptanie tych koliesok, zda sa mi to ok, a podla mna to pri nune ani nehrozi, lebo tam sa to nema ako stat. lebo ten kocik je vlastne plastovy, nie je to hlinik ako ma napr. slalom. je fakt pevny
@kackabrcka a uz ste skusili tu plastenku do dazda? ak aje? a zmesti sa ti aspon dole do kosika?
Diky pekne, potešila si ma 🙂
@anezena , plastenka sa da dat do kosika, ale je to dost tesne a uz sa tam zmestia len drobnosti. V dazdi ju mam vyskusanu a spokojnost velka. Super je uchytena a nie je tesne pri dietatku, takze ju nestrhava. A ked som chcela malu vybrat, stacilo len odopnut jednu stranu a ta plastenka pekne drzala akoby vo vzduchu. Takze ma svoje vyhody aj nevyhody 😉 A plastenka bola ku kociku zadara, aj s moskitierou.
@zuzul1310 ja som mala buggster dokonca 2kusy a na jednom boli vycaptane kolieska 😒
kocky mam este otazku ako chodite dole z obrubnika, aby som nezlomila podvozok 😅
dnes som bola mesto a trafil sa nam krasny fialovy fusak uzasne pasuje k nune no a este som dokupila oblecko pre dcerku-samozrejme fialove 😀
@kackabrcka super úlovky 🙂 naozaj sa fusak super hodí k nune a dcérka bude tiež super ladiť s kočíkom. Na buggsovi máme vyčaptané kolieska a sklápa sa mi jedna strana, lebo malý je už doňho ťažký, pre menšie dieťa bude ešte v pohode. Len nech už je predaný nech môžem mať nunu. 🙂
@kackabrcka super 😀 , navštívili ste HadnM 😎 ? Moj oblubeny obchod, tiez mame fialové oblečko, no fialovu nunu už nie 🙂 😔
ja som mala tiez tri buggsi a ani na jednom som naštastie problém s kolieskami nemala, asi to bolo nejaka nepodarena seria..............inak z obrubníka s nunou mne osobne v pohode, kackabrcka nemala by si to zlomit 😉
@hviezda22 ahoj no trosku som bludila vcera po meste 😵 ja nikdy nevynecham H&M ani C&A 😉 vcera mali toho veru dost fialoveho tak som neodolala 😵 zimna bunda vysi v skrini cerveno-fialova aj fialova takze to uz riesit nemusim 😀
a ten obrubnik-musim si davat pozor ...
@zuzul1310 aku mas na nom cenu ? ja som predavala moj asi 6mes. dozadu za 110€
@kackabrcka za 90 aj s nánožníkom a pláštenkou
@kackabrcka a inak ja mám buggsa od teba 🙂
baby to hovorite o baggsovi? panabeka ja som ho predala samotny bez plastenky a nanoznika v januari za 180. doobre isli tie ceny dole
@anezena áno, jedna kočka na Babybazare ho predávala za 65, som nechápala, nemohla som ísť ani ja vysoko s cenou, tiež som dúfala že za tých 130 ho predám, ale nehrozí, úprimne budem rada ak ho predám a tomu kto ho kúpi ešte poslúži, na menšie dieťa v pohode, na takého buca ako mám ja nehrozí, tá jedna strana nám počas jednej prechádzky povolila minimálne 10 krát a to naozaj minimálne, je možné že aj viackrát a pri nožičkách tá guma sa začala párať aj nám (to zošívanie), čítala som tu v diskusii o Buggsoch že sa to stalo viacerým. Čo sa mi na buggsovi mohlo pokaziť to sa mi aj pokazilo, proste smola, preto chcem kúpiť nunu jedine novú, nech mám istú reklamáciu, hoci pri kočíkoch je aj reklamácia viac než neistá ☹
@zuzul1310 ja som posledny buggs predala len za 50 euro, prave preto že sa jedna strana skladala a prišlo mi nefer o tom kupujucej nepovedat. Tiez mal už otrasné ručky - držadla. Inak bol ok, nebol ani doškrkany, ani kolesa vyčaptané, ani vyblednutý. Ja som ho kupila s tou vadou za vyššiu cenu, už si presne nepamatam, a ta pani predavajuca mi to zamlčala, že sa sklada 😠 .
Ta čo ho predavala za 65 bola pravdepodobne ta, čo ho odomna kupila za 50 euro. Prišiel pren jej muž a povedal, že on to vie asi opravit. No tie ručky, s tym asi nič neurobili. Ja som mala na nich ušité také navleky čierne, nahodou to aj bolo pekné.
@hviezda22 Kočka ktorá ho asi kúpi odomňa ho potrebuje na rýchlu nečakanú dovolenku a dostane ho za 79 + poštovné, poťah vyblednutý nie je vôbec, nánožník je čisto nový nepoužitý rovnako aj pláštenka a keby bol môj drobec menší a ľahší tak by som ho určite nepredávala, lebo je to naozaj super kočík len žiaľ nechápem tých výrobcov, že jeden kočík nemôže byť spravený tak ako má. Nechápem ako mohol buggster prejsť testami keď skoro na každom jednom sa tie mechanizmy kazia, hlavne že má takú vysokú cenu.
@zuzul1310 maš zeleny, že? To si dala dobru cenu. Nanožník vyzera super. Ja len, že ja som mala zlu skusenost 😒 . Neviem čím to je, asi z častého skladania do auta. Keby si to vedeli opravit, tak super kupa. V TFK by na tom mohli popracovat
Nuna nas snad nesklame 😉 😎 , vraj je takmer bezchybny a nebyva reklamovany
@hviezda22 práve som písala do enikibeniky e-shopu že mám záujem o ten sivozelený, predtým som si ale prečítala podmienky predaja a aj to že do 7 dní ho môžem bez udania dôvodu nepoužitý vrátiť, takže mám zadne dvierka otvorené keby niečo nebolo v poriadku, že by bol drobcovi malý alebo hrkotali kolieska alebo niečo tak aby som ho mohla vrátiť. Na českej diskusii ho dosť kritizovali, tu ho zasa všetky chválite, tak pevne verím že nuna bude super a že konečne nájdeme ten správny kočík pre nás 🙂
Áno mám ten zelený s čiernym nánožníkom, vyzerá naozaj dobre a aj je dobrý veď ho poznáš. Ani ja viac nechcem kúpiť použitý kočík, hlavne golfáč nie, slalomy som mala dva spod ruky a pri tom prvom mi kočka zatajila že sa nožná brzda nedá používať lebo sú vyčaptané kolieska natoľko že tam brzda nezapadne... som bola celá happy, ale používali sme ho rok a začiatkom jari sme kúpili ďalší Slalom, ten je naozaj super (klop klop klop 🙂 )

tak to danuso v tej prahe zaspal uz o pol 11 al. 10 totaaal hotovy a spal aj dve hodky :D