icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

engiii
1. mar 2012

@katarina.banska ahoj ja mam 2010 a videla som aj 2011 on sa zda,ze je 2011 mensi ,ale to vyzera preto lebo je zvysene sedadlo kvoli väcsiemu kosiku na 2010 je mensi kosik..ja som teraz uz vytiahla nunu a dala som don fusak chicco a v pohode sa maly zmestil ..ma 92 cm a15 kg 🙂

katarina.banska
1. mar 2012

@engiii
jeej tak to ti dakujem potesila si ma. my ju nebudetme pouzivat v zime, takze nebude taka naobliekana v nom. hadam nam toto leto dobre posluzi a budem spokojna. 🙂

engiii
1. mar 2012

@katarina.banska my sme ju tiez nepouzivali v zime,ale ten rozdiel ked bol v sportovom kociku tazsie sa s nim islo tak som sa tesila ked sa uz otepli🙂aby som mohla nunu vytiahnut..maly ma 15 kg a ked sedi v nune a tlacim ho tak ani necitim,ze tam nejake dieta sedi🙂

katarina.banska
1. mar 2012

@engiii tak supeeer. 🙂 a to vrzganie vo vasom kociku nie je? moj vrzga ked s nim pomykam a mala v nom nesedi. no asi by ma to nemalo velmi prekvapovat, kedze je z plastu, ci ? 🙂 ja len chcem vediet, ci vrzgaju aj ine, ale len ta moja je rozhegana 😒

zabka8423
1. mar 2012

mne hlavne vrzgal cam combi baby kocik, aj hlboky, aj so sportovou castou, to bolo desne. normalne sa ludia za mnou na ulici otacali :D

engiii
3. mar 2012

@katarina.banska tak ked snim pomykam do strany tak trochu vrzgne ,ale inak ked tam sedi maly tak nie..mozno to uz mas take vsugerovane😀,netreba s nim mykat ked nemusis 😀,ale vsetky kociky sa casom opotrebuju,co som mala 3-komb.tak konstrukcia po pol roku my tiez vrzgotala a teraz sme mali na zimu sportiak chicco engoy ten som pouzivala iba 5 mesiacov a vrzgoce ,ale ked to mam porovnat s nunou tak nunu mame uz rok a pol a nevrzga len tak mierne ked spravim nejaky nepravidelny pohyb🙂,ale po takom case si myslim,ze je super stav konstrukcie a to syn nieje ziadne pierko😀

zabka8423
3. mar 2012

no ja si pamatam kociky za nasej ery, kozenkove, odpruzene, s okienkami 😀 😀 to bol aky jumping 🙂))) a ked sa drngalo s detmi, tiez to vrzalo. kazdy tak nejak vrze, lebo bud vrzgaju pruziny alebo plast. plast moze vrzgat v zime, ked je moc studeny alebo moze vrzgat v lete, ked sa teplom rozpina. na tom cam combi baby mi tatko pri kazdom zavite okolo koliesok, do koliesok, pri ruzinach a spojoch strekol olej na premazanie /ze staci aj klasicky slnecnicovy z kuchyne/ a na cas bol pokoj. tak vyskusajte aj vy, kocky, chlapi vam to premazu a mozno to bude lepsie. je mozne, ze to vrzga preto, ze sa plast o seba trie, staci fakt premastit.
@engii @katarina.basnka

peta131
3. mar 2012

Baby neviete ci uz je 2012 na predajniach? lebo som si ju v piatok objednala a nenapisali mi, ci uz je, ci nie 😕

peta131
3. mar 2012

A este co mate nunu uz s polohovanim chrbatika, neni to trosku neprakticke to polohovanie na zips? toho sa trosku bojim, ale nastastie uz potrebujeme kocik len na presuny alebo pohotovostny keby nahodou maleho boleli nozicky 🙂 ale rad si v kociku aj pospinka a chodi ho kocikovat aj moja mama a to mam strach aby s tym nemala problem 😀

riamim
3. mar 2012

@peta131 Ahoj, aj my čakáme na Nunu, budúci týždeň nám majú dať vedieť z jedného e-shopu, ale na nejakej českej stránke som čítala, že distribúciu tam posunuli až na polovicu marca. 😒

zabka8423
3. mar 2012

@peta131 neboj sa, je to v pohode, ta cast je pevnejsia, nie je to makke ako klasicka bugina, co si pamatame my.

6mia6
3. mar 2012

@riamim
@peta131
Myslím ze sa to rozbehne po výstave v brne. Tá je buduci víkend.

lebonka
3. mar 2012

@exupery ahoj ;) mas v Nune fusak aj nejako prichyteny? Mam tiez Emitex fusak, ale ked som ho skusala dat do Nuny, tak mi ho nenormalne smykalo.

peta131
3. mar 2012

@riamim a z akeoho e-shopu si objednavala?

@6mia6 v Brne budu vystavovat aj Nunu? lebo chodievam pomaly kazdy rok do Brna na detsku vystavu, len minuly rok sme vynechali 🙂

riamim
3. mar 2012

@peta131 Z enikibeniky. Tam majú uvedená, že dostupnosť koncom februára, keď sme tam včera volali, pani povedala, že zatiaľ netuší, kedy budú, že budúci týždeň sa jej má vyjadriť distribútor. Nám to dosť súri. 😒

peta131
3. mar 2012

@riamim no ja som tiez objednala z enikibeniki a ani mi neodpisali, ci ich maju alebo nie 😝

exupery
3. mar 2012

@lebonka mam tam prevlecene pasy a trochu podchyteny pod strechou tymi lepyvymi zipsami,a ked tam mala sedi,tak sa nesmyyka...

6mia6
3. mar 2012

@peta131 no mne len písala známa že väčšinou to dávajú do obehu po týchto výstavách a čo sa týka ako všetky baby píšu že v polke marca tak to sedí na brňácku výstavu. Oplatí sa tam ísť? chcem nahovoriť manžela.
Na stránke výstaviska je prihlásená aj nuna.

peta131
3. mar 2012

@6mia6 oplati sa, je to tam super 🙂 ja som tam bola ako tehotna a nakupili sme tam pre maleho strasne vela veci za super ceny, postielku sme kupili, kocik, madrac, navlecky do postielky, hraciu deku, kyblik na kupanie, stolicku na papanie...no vela toho uz si ani nepamatam...a pre deti su tam vselijake atrakcie, stale je tam pre ne nejaky program, sasovia, kolotoce, kreslenie na tvar...kazde dieta si tam pride na svoje 🙂 a pre chlapov vo vedlajsej budove prebieha auto-moto salon tak na to sa tesil mm 😀 a detsky sortiment je tam fakt pestry, clovek tam kupi vsetko 🙂 vystava prebieha v jednom velikom pavilone, takze je to super, ze je to vsetko pod jednou strechou aj ked prsi 🙂 da sa tam aj najest, je tam obcerstvenie...chceme ist aj tento rok

6mia6
3. mar 2012

@peta131 tak to je super, už len presvedčiť manžela. Rada by som tam išla už len kvôli tým kočíkom že tam budú všetky nakope. Strašne sa mi páči nuna tak by sme si ju mohli poprípade odtiaľ aj odviezť 😀

peta131
3. mar 2012

@6mia6 ved preto tam chcem ist aj ja 😀

tamichloe
4. mar 2012

@peta131 ahoj,kolkeho bude ta vystava v Brne? na stranke nuna4u.cz ju maju mat od 15.3. ,oni sa zaoberaju len predajom zn.nuna,takže určite ju nikde nebudu mat skor ako tu

peta131
4. mar 2012

@6mia6 kde si nasla na stranke vystaviska, ze je tam prihlasena aj Nuna? ja som ju tam nenasla 😕

mtzuzana
5. mar 2012

jeeej dakujem za info 🙂
uz ju mame doma ale sluzi nam len ako rychle priblizovadlo, kedze uz v kociku nevie obsediet ☹

riamim
6. mar 2012

@peta131 Ahoj. Prosím ťa, dá sa na tej výstave platiť aj eurami? My tam ideme. Inak, písali mi z enikibeniky, že Nuna bude do 2 týždňov.

riamim
6. mar 2012

@mtzuzana Ty už máš model 2012?

lubka_to
6. mar 2012

ahojte baby, môžem sa spýtať odkial si objednávate nuny 2012, je niekde lacnejšia než 180euro????lebo mám vybratú v miminkove a chcem objednať tak aby som potom nebanovala.....