Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@zlatiak vsak tie pasy ho dobre drzia 🙂 a aj keby chcel vystupit, tak v nune nema ako lebo este nedociahne tam kde ma mat nozky, tak sa nema ako zapriet a postavit, lebo nozky mu visia 🙂 on ma skor vo zvyku si sadnut a sa predklanat ale ani to nemoze vypadnut lebo fakt to staci tie spodne pasy 😉
Baby poradte mam kupit podlozku a deku z pienky taku s tymi gulickami ci tu z mimibazara http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=214479 tam jedine cierna vlozka so zltymi kvetinkami alebo naopak
@koc1nka ak by si sa trocha posnažila dá sa to jednoducho ušiť a vyberieš si látku akú chceš a nevyjde ťa to viac ako na 5 eur 🙂
@tamichloe
tu podlozku necham asi tak,ale ta decka by sa mi zisla aj do ineho sportiaka co mam doma,bo mi mala stale skopava.
@andrejecka no ja talent sa sitie nie som,tak musim kupit
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8376994&tab=9 tu maju novu
Ahojte kocky,
tiez sa zamyslam kupit kocik NUNA model 2012, len ma odradza, ze nie je k nemu mozne kupit nanoznik... Ako ste riesili v tomto kociku v zime, lebo fusak mi pride pre chodiace deti neprakticky a mat tam dieta posadene v zime, tak mi pride, ze mu bude zima. Dakujem za odpovede.
@letnykvietok v zime s tym kocikom moc neprejdes, teda hlavne v snehu 😉
@letnykvietok Ja som kúpila aj fusak - je perfektný - ako keby zateplený nánožník. V zime bude určite aj moja malá chodiť, ale myslím, že to nebude problém. Jasné, že v hlbokom snehu sa Nuna nedá použiť, ale na odhrnutých chodníkoch v pohode. 😉
Dievčatá, ktoré sa zaujímali o vyjadrenie k reklamácii. Tu je:
Dobrý deň,
poslala som Váš mail ohľadne koliesok aj s fotkami dodávateľovi a prikladám jeho vyjadrenie :
Dobrý den,
Kolečka podléhají běžnému opotřebení, stejně jako u jiných kočárků nebo automobilů.
Je nutno počítat s tím, že pokud zákaznice bude jezdit do terénu nebo po kamíncích, bude třeba po jisté době vyměnit kola. Náhradní kola stojí od 2 do 4 EUR.
Kola vydrží minimálně rok.
Pokiaľ to chcete reklamovať, určite môžete v predajni v ktorej ste kočík zakúpila ( samozrejme musíte mať doklad o kúpe.)
@tamichloe no volala som do predajne, že ako prebieha reklamácia. Musím tam prísť s kočíkom, vyjadrenie dodávateľa im nestačí, kočík si nechajú a kočík posielajú dodávateľovi na posúdenie. Kedže rekl. doba je 30 dní, tak 30 dní budem bez kočíka. A to sa mi teda nechce čakať. S princípu by som tak urobila a poslala im to tam, mám ešte slalom, ale asi to nechám tak. 😠
Baby nechcem robiť reklamu ja som kupovala z miminkovo.sk a stála ma aj s doplnkami mimo fusaku 180eur 2012ka, dodali mi ju behom 2 dní

@zlatiak ja som tie vrchne pasy dala uplne dole, ani ich na nune nemam 🙂 moj maly tiez neznasa byt tak priputany, jemu uplne staci len okolo pasu 🙂