icon

Kočík pre bábätko narodené v septembri

lucka010
31. mar 2021

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať,aký kocik je najvhodnejší pre babatko narodené september,október? Aké máte skúsenosti? S akými značkami ste boli veľmi spokojne? Dakujem

andula1988
31. mar 2021

@lucka010 zalezi kde budete kocik pouzivat, ci ho budete casto skladat,
Co priblizne sa vam paci a aka je cenova relacia

lucka010
autor
31. mar 2021

@andula1988 tak rada by som nejaký pevný,ktorý sa nerozhodne za pol roka 😁 chceli sme do 500eur ale pozerali sme aj do 650eur..Určite by sme chceli taky,ktorý má pevnú konštrukciu a aj dobre kolesa ☺

zuvelyn
31. mar 2021

Do zimy za mňa pevna odpruzena konštrukcia a veľké nafukovacie kolesá.

lucka010
autor
31. mar 2021

@zuvelyn Dakujem,len aký kocik? Aká značka?

andula1988
31. mar 2021

@lucka010 skuste pozriet easywalker rudey😉
Samozrejme vacsinou uz vela ludi si dokupuje zvlast autosedacku(vajicko)

vierka0508
31. mar 2021

Ja by som uz druhy krat nekupila 3kombinaciu, ale len kocik s vanickou, pretoze v lete uz syn sedel a kupila som si lahky, rychlo skladaci sportiak, ktory sa dal polohovat a mohol v nom aj spat. Ale na zimu urcite aby mal velke kolesa. Ja som mala camarelo, velka vanicka aj kolesa super, ale ako hovorim, sportiak z tej kombinacie som nevyuzila, lebo sa to naprd davalo do auta.

justify
31. mar 2021

Ja mam novembrové bábätko 11/2019 a mala som Moon resea a za mňa 👌 kočík. Vanička síce nie obrovská ale malá sa úplne v pohode zmestila aj s fusakom, vaničku sme využili do 7m. Mne sa nepáčia tie robustné kočíky čo sú teraz v móde a hlavne keď sa mi páčil ako hlboký, športový bol o ničom, poučila som sa z pravého kočíka pri staršom synovi. Resea pre mňa spĺňal všetko čo som potrebovala, športový otočný v oboch smeroch, ľahučký, super manipulácia, skladný a mne osobne ani nevadí, že nie je "hupací". Podotýkam že bývame na dedine a zvládol aj naše výlety do lesa,k jazeru aj na Dedovke sme ho mali a super. A táto nová kolekcia Resea je ešte krajšia, ja mám ešte model 2019. Športový priestranný, využijeme určite ešte dlho

lucka010
autor
31. mar 2021

@andula1988 ďakujem pozriem

zuvelyn
31. mar 2021

@lucka010 ja mam bam Bebetto luca a je podla mna na prd, nestojí tie prachy co za neho pýtajú, ale ta konštrukcia zasr v zime bola v porovnaní s inými sportiakmi (v októbri som musela meniť už športovú časť) fakt dobrá no. Najmä na dedinu. Teraz sa druhé narodí do zimy, tak si ho ešte nechám, na dedinské kocikovane je este OK, ale inak je to nespratne hebedo.
Ak by som kupovala teraz kočiar (s vedomím ze budú dve detí hned po sebe 🤦🏼‍♀️) tak by som brala easywalker harvey 2

cookie29
31. mar 2021

ono podla mna obdobie nie je najdolezitejsie, aj ked samozrejme pre jesenne babatko treba vacsiu vanicku, do ktorej sa natrepe aj fusak na zimu... skor si treba spisat, co je pre vas podstatne... aky mate sposob zivota, kde byvate, kam chodite... ine je kupovat kocik na dedinu/do terenu a iné do mesta. Ak byvate v byte, pouzivas vytah, MHD potrebujes spratnejsi kocik, ktory nezaberie vela miesta. Ak mas auto s malym kufrom... ak byvas na dedine, tak zalezi ci chodite skor po ceste alebo do lesa... ak vazis Ty 50kg aj s topankami, tak pozeraj skor lahsi... to je len par prikladov

nevenka
31. mar 2021

@vierka0508 hej, ja som sa nazlostila s nim pri 2 detoch, uz ma 8 rokov ten kocik, do zimy, do snehu, terenu je super, ale sportova cast ma dost zlostila, uzka a ten nanoznik na tom nesedel podla mojich predstav. Mame tretie babatko, hlboku cast vyuzivam stale, je neznicitelny ten kociar, ale sportovy uz kupim daky lahsi, skladnejsi.