Kočík Riko Brano - recenzie

matregi

Ahojte.ma niekto skusrnosti kocik riko brano 3in1?dakujem 🙂

jahodka11611
28. sep 2017

@matregi my skusenost nemame,ale budeme ho kupovat niekedy v decembri 😉

beata279
28. sep 2017

ahoj ja mam riko brano ecco a som max. spokojná. vanicka bola obrovská, nebol problem dat teply fusak a este bolo aj dost miesta. nemala som žiadne problemy, ani sa nekazil, kolesa nepraskali. športova čast tiež postačila.

jahodka11611
28. sep 2017

@beata279 prosim ta to riko brano ecco je len dizajnovo ine?kde si ho kupovala?

bibenka1991
28. sep 2017

My sme mali, teda este mame ale uz odlozeny. Pre nas bol 🔝🔝🔝. Vanicku sme vyuzivali do 9.mesiaca a vajicko doteraz

ened
28. sep 2017

Máme Rico Brano, vanička je veľká, priestranná, zimný fusak + väčšie bábo úplne v pohode. Športovú časť využívame asi od 7m, jediná nevýhoda je, že nemá sťahovacie poťahy, takže sa nedajú dať dole a oprať, nevieme, ako to vyriesiť, už sú fakt špinavé, ale keď to umývame handričkou, tak to nepomáha. A pásy sú veľmi tenké, už sa nám potrhali a nepoužívame ich. Nákupný košík sa nám roztrhol hneď na začiatku, keď sme ešte neodhadli nosnosť a dali doň celý nákup, stačilo ho potom zošiť a odvtedy sa neroztrhol, ale dávame pozor s nákupmi. Vajíčko je nanič, druhýkrát by som už kúpila nejaké bezpečnejšie, ale malo tú výhodu, že s adaptérmi pasovalo na konštrukciu, to by iné vajco nepasovalo.

radmila16
9. okt 2017

Ahojte, my mame celu trojkombinaciu. Maly ma 4,5 mesiaca a uz sa neviem dockat, ked ho budem moct dat do noveho sportoveho kociarika. Ale aby som nebola len negativna: vanicka je perfektna, velka, priestranna, nam velmi vyhovovala, kedze maly sa narodil v juni, prezili sme to pekelne leto vdaka perfektnemu vetraniu vpredu a aj vdaka svetlej farbe kociara. Super su aj dve sietky proti hmyzu priamo na vanicke z oboch stran. Ked zavadzaju, lahko ich pristipcekujete 🙂 Pozerala som, co na kociar hovoria recenzie a vacsina je pozitivna. Tak neviem, ci len my mame ten problem, ale nase kolesa to proste nedavaju a ja s nimi :/ Sice pekne tlmia narazy, kedze su gumene, velke a pevne, ale strasne sa "sprajcuju", niekedy neviem ani vyjst z bytu, kedze sa tak vytocia, ze sa proste nepohnem a musim ich zaaretovat. Posledny mesiac uz chodim len so zaaretovanymi. Kociar je celkovo vacsi a mohutny, ale to by nevadilo, ja som taky chcela, ale s tymi kolesami je to boj. Mame k tomu aj sportovu cast, ale kedze kupujeme novy sportak, ostane nedotknuta kvoli tomu, ze kolesa by sme museli stale mat tie iste :/ No a vajicko je jedna katastrofa. Bez vlozky ho do 5 mesiacov ani nemozete pouzit, kedze tam nie su ziadne opierky hlavy a dietatko v nom doslova cestuje. My sme kupili taku vlozku aj s takym akoby fusacikom teplakovym a to sa celkom dalo, ale pred mesiacom sme aj tak kupili poriadnu autosedacku do 13 kil, kedze sa chystame na dlhsiu cestu a veru v tomto vajicku by som si netrufla ani na dve hodiny v aute. Asi tolko moja recenzia.

bibenka1991
9. okt 2017

@radmila16 my mame 10mes.a vajicko dodnes vyuzivame aj s vlozkou a nemame ziaden problem a to sme toto leto boli aj v Madarsku, Rakusku a Chorvatsku a bez problemov

radmila16
11. okt 2017

@bibenka1991 hmm, tak asi sme len my narocni, ale ked vidim ten rozdiel v polohe, nelutujem kupu mc. 🙂

beata279
15. okt 2017

@jahodka11611
prepc, ze odpisujem az teraz, zabudla som....
myslim, ze len dizajnovo. ja som ho kupovala v nr centrum kocikov....hadam to sem mozem napisat...hihi.... ja by som nemenila.

dankolia
28. apr 2018

Aj my mame ten kočik vanička super ale sportova cast cela zle potahy sa nedaju oprat a vobec mk nevyhovuje ta športova čast druhy krat by som ho nekupila