Kočík s veľkou vaničkou pre prvorodičku
Ahojte, kedže som prvorodička moc sa v tom nevyznám ale prosím vedeli by ste mi poradiť kočík s veľkou vaničkou ? niekto kto má realne skusenosti? rodím na konci júla a chcela by som veľkú vaničku preto aby som cez zimu vedela do nej dať skoro pol ročné dieta aj s fusakom na spánok. ďakujem za rady - prosím nepíšte mi že v pol roku bude treba športiak, bude aj to ale chcem mať aj vaničku aby v prípade spánku bolo dieta kryté aj z boku ..dakujem
Ja mám camarelo zeo gold. V hlbokom bola do jedného roku 😃
Ahoj, ja som rodila koncom jula, teda teraz ma maly nieco cez pol roka. Ked sme boli v predajni, tiez som toto davala ako kriterium pre kupu. Pani mi povedala, ze su medzi tymi vanickami take rozdieli, ze aj tak mi to spravi max 2-3tyzdne, co ho dlhsie povozim vo vanicke.
Nakoniec sme kupili Cybex Balios S Lux a stale ho vo vanicke mam. S fusakom, overalom...komplet. Je tam sice uz natesno, ale predpokladam, ze este minimalne mesiac/dva ho tam povozim. A to nie je ziaden drobec, ma 9,5 kg.
my máme petite and mars , tiez som rodila v lete a teraz sa mi tam krasne zmesti s overalom a fusakom.
Mame kunert, rodila som v aprili a stale sa zmesti. Ale tvoje sa nemusi lebo nevies ake bude velke. Okrem velkosti vanicky ries ak jej vysku (moja rada) spominane bugaboo mi pridu dost nizke, tak na odpalenie krizov kym dieta ulozis
Po prvej dcére sme mali ešte BabyStyle Prestige3 a časť s vaničkou uplne super. Zmestil sa do nej aj riadne hrubý 30ročný vlnený fusak 🙂 využili sme ho pri letnom aj zimnom dieťati.. kočík je fakt väčší, ale nám vyhovoval a dobre sa s ním išlo do hocijakého terénu..
Moon relaxx edition,2 zimne deti,obe v nom odvozene,zmestil sa don aj hruby fusak petite&mars.my sme vsak v 6m prestali vonku vozit v hlbokom,deti za prve revali lebo chceli sediet a po leziacky nevideli a za druhe syn sa mi v nom raz posadil a skoro sa prevrhol aj s kocikom,takze putoval do sportaku.
Aj ja hlasujem za bgb fox. Kludne aj bazarovy. Ja som mala "len" chameleon, ale moju som este v lete nosila na prvy ranny spanok vo vanicke ako 10 mesacnu. A poobede som jej prehodila na sedacku (trva to 5 minut) aby mohla obkukovat. Este by bola mozno aj dlhsie, ale uz ked si sadala vo vanicke ked sa zobudila tak som vanicku zrusila.
Ahoj, my mame Venicci Tinum upline, mali sme velke dieta a hlboky kocik sme zrusili, ked uz to nebolo bezpecne, po zobudeni sa chcela odtial sama evakuovat....
ja mám vo vaničke polročnú (augustovú) slečnu v Moon Resea a potiahneme to do jari určite, ale treba podotknúť, že každé dieťatko rastie inak a ak sú napr rodičia vyšší a dieťatko dlhšie, tak niekedy ti nepomôže ani veľká vanička, naopak môže byť bábo menšie a vydržíš do 9m … švagrovci sú vysokí a mali BGB Fox do 7m, potom prešli na šporťák
Veru v Moon Resea to určite pôjde.

Bugaboo kociky majú veľkú vaničku 🙂