icon

Kočík Siler cross a Pop vogue. Aký z nich máte dojem?

moko123
22. feb 2010

Ahojte mate kočka niektora tieto golfáče, strašne sa mi páčia len som z Ba a nieje ich tu kde kuknut,, ak ste ich niektora videli naživo alebo ich mate skuste mi napisat vaše dojmi diky moc

nadulici
23. feb 2010

moko, asi si myslela silver 😅 .....aj mne sa velmi pacia, tiez som ich nevidela na zivo, ale dufam, ze napise niekto skusenejsi....

zukab
23. feb 2010

nemam ich, ale nazivo som ich videla, aj som s nimi skusala jazdit.

su fajn, na rozdiel od mnohych ostatnych, co maju podobne kolieska, tieto sa daju aretovat, co je super, lebo sa ovladaju omnoho lahsie a nie su take nemotorne.
dieta ma dost miesta, chrbatova opierka sa lahko ovlada, strieska je s UV filtrom, je k tomu drziak na pohar, lahko sa skladaju, su male.
kosik dole je trocha mensi, ale nemyslim, ze je to taky problem.

a znacku silver cross mam rada, je dobra a kvalitna.

moko123
autor
11. mar 2010

zukab ahoj a prosim kde si ich videla potrebovala by som to omrknut dobre vyzera dobra cena len ho niekde vidiet 🙂

moko123
autor
11. mar 2010

inak v babymarkete sa mi vyjadrili že to nieje značka a niesu to kvalitne kočiare,, takže???? ale tak každy chváli asi to čo ma na predajni,,

janina1977
11. mar 2010

čaute baby,
ja mám objednaný tento kočík, predtým som trošku skúmala a zisťovala okolo neho, čítala som aj recenzie na zahraničných stránkach, vraj je to kvalitná anglická značka, mamičky si chválili kvalitný poťah, aj konštrukciu kočíka, vcelku všetky tie informácie, čo písala zukab
v pondelok by mi mal doraziť, tak napíšem a hodím aj nejaké fotky

moko123
autor
11. mar 2010

janina super aspon budem vediet či si spokojna,, inak ty si ho kupila bez toho aby si ho videla?????
nemaš trochu obavy????

janina1977
11. mar 2010

ja som takto kúpila viacero kočíkov a zatiaľ som bola spokojná 🙂

moko123
autor
12. mar 2010

janina 1997 no aj ja som slalom kupovala cez o-baby ale to som ho videla aj naživo,, no akože tento silver cross bude podla mna dobry len sa trochu obávam koliečok,, ževraj ten dazzle je hrkalka no neviem nevidela som ho tiež naživo

no som zvedava čo napišeš ,,, a hned ho objednavam

moko123
autor
15. mar 2010

janina kočik ešte neprišiel???

janina1977
15. mar 2010

už ho mám doma, ale až teraz večer mi ho kuriér doniesol, už je zložený, prvý dojem vynikajúci, keď malá zaspí, napíšem viac, aj hodím nejaké fotky do albumu

janina1977
15. mar 2010

moko, niečo som hodila do albumu, ale teraz večer sa dosť zle fotí, tak aspoň takto pre predstavu 😎

moko123
autor
16. mar 2010

janina je krásny,, bola som ho pozriet v Trnave,, ale pre mna nevhodny je už pre vätčšie detičky,,,, takže nakoniec som sa rozhodla pre SI ale musime čakat bo je vypredany všade,,,, ale možno nabuduci rok kupime tento cross

janina1977
16. mar 2010

moko, určite je sí-čko lepšie pre tvoju malú, má aj madielko aj nánožník, a to ešte takej malej treba, my sme sí-čko skúšali - cross je širší, malá má viac miesta aj s fusakom a ide až do ľahu, tak dúfam, že budeme s ním spokojní 🙂

moko123
autor
16. mar 2010

janina ja si myslim že spokojní budete ,,,, užite si kočikovanie

maja5
28. máj 2010

ahojte chcela by som sa opytať či sa nedá dokúpiť madlo na tento kočík alebo či tam nepasuje niejaké z inej značky. a ked tam nie je nechýba to dieťatku? dakujem 😉