icon

Kočík Tako Maxone 2018 - skúsenosti

emasss111
6. mar 2018

Ahojte, veeeeľmi sa mi páči tento kočík, aj cena je celkom v pohode 🙂 Len rada by som si prečítala skúsenosti mamičiek, ktoré ho majú. Poprípade nejaké reálne foto, ak my niekto mal. Veeeľmi by mi to pomohlo. Pobehala som už niekoľko obchodov, ale nikde ho nemajú ☹ Konkrétne sa mi páči tento zelený 😇

Kočík Tako Maxone 2018 - skúsenosti
orchidea67
1. júl 2018

Ahoj ja ho mam je v pohode. Co konkretne ta zaujima? Zatial pouzivame len hlboku vanicku cca 6 mesiacov a autosedacku. Kocik sa lahko sklada aj prenasa. Konstrukcia je trosku tazsia ale inak spokojna som. Nic nevrzga je pevny kvalitny. Mame ho v sivom prevedeni s bielou konstrukciou.

misulinka1987
5. sep 2018

@orchidea67 dobry den, ako ste spokojny s tymto kocikom? nasli ste nejako nedostatky? dakujem pekne.

orchidea67
5. sep 2018

@misulinka1987 dobry den, kocik pouzivam od januara tohto roku. Nedostatky som zatial nenasla ziadne, iba konstrukcia je trosku tazsia ked sa viac krat za den po schodoch s nou natahujem. Kocik je pevny dobre odpruzeny zvladne aj narocnejsi teren. Hlboka vanicka sa da polohovat.ak vas este nieco zaujima rada odpoviem.

emasss111
autor
5. sep 2018

@orchidea67 dakujem, nakoniec som si kúpila cybex balios m... Tento som nikde live nevidela, tak som neriskovala kupu 😁