Kočík Thule Urban Glide 2
Ahojte prosim vas mamičky ktoré mate kocik THULE ste snim spokojne? Ma nejaké nevýhody? Pláštenka a clona proti slnku bola v balení alebo ste dokupovali? Ďakujem pekne 😘
Všetko vrátane vaničky treba kúpiť zvlášť. O colne na hmyz som čítala že je tak čierna že cez ňu skoro nevidno takze tu sme pre to nekupovali a plastenku som nekupovala lebo keď prší alebo ma pršať beriem nosic, nie kociar, dcéra by sa zbláznila keby som ju tam zavrela pod plastenku ako do nejakého vreca 😀
Kupovali sme navyše madlo ktorého sa dcérka zatiaľ skoro nechytila a to asi z jedného dôvodu, ktorý považujem za nevýhodu- dieťa sa v tom kociari nedá dať do úplného sedu, je tam v polosede a dcérka ma tendenciu sa stále dvíhať do predu do sedu, čo ale kočík neumožňuje, takze je dcéra ako keby stále v napätí. Takze v tom polosede na to madlo ešte poriadne nedosiahne a asi nemá dôvod sa toho v takej hlúpej polohe držať.
Druha vec čo sa mi nepaci je ako je riešené pripevnenie striešky ku konštrukcii- je tam asi 1cm medzera takze keď z boku fúka vietor tak viem že jej ofukuje hlavu a s takým pocítom spokojná nie som.
To je všetko čo mne osobne vadí ale nehľadiac na to je to najlepsi kociar aký som skúšala a myslím si že som si lepšie vybrať nemohla. Ale v živote som s tým kočiarom nebola v nákupnom centre ani v obchode a podobne a ani by som nešla. Na ten kociar musíš mat životný štýl- veľa prírody kde ideš po lesnej ceste ľahšie než idu kočiare s malými kolieskami po slovenských chodníkoch... naozaj to podľa mna nie je kociar na bežne používanie hlavne v meste aj keď vravia že je do mesta, podľa mna je v meste neprakticky, veľký- mna by to rozčuľovalo ale keď máš pevne nervy tak budis 😀
Väčšina ľudí nám povedala že sa im ten kociar nepaci, ale podľa mna Ke to nádherný kociar a veľmi sa paci aj môjmu mužovi a teda mne sa nepaci asi tak 99% kočiarov čo vídavam a hlavne keď vidím tie mini kolieska čo majú tie kociare tak normalne nechápem ako to môžu ľudia používať.
baby nahodou tip na fusak do vanicky? pre novorodenca 😊

@luuvr Ahoj, máme thule urban glide 2 a dokupovala som úplne všetko. Pláštenku, moskytieru, madlo, polohovanie nožičiek, podložku aj fusak priamo z Thule. Pri Priame som tiež dokupovala dosť vecí ale madlo a pláštenka bola k tomu. Pri Valcu bolo madlo a nánožník ale nič iné. Takže asi je to normálne, takto všetko dokupovať. Všetky kočíky som kúpila v predajniach, takže jedine, že by si kúpila z druhej ruky a nejaká mamina by ti dala tieto veci k tomu.