icon

Kočík Thule Urban Glide 2

luuvr
15. feb 2021

Ahojte prosim vas mamičky ktoré mate kocik THULE ste snim spokojne? Ma nejaké nevýhody? Pláštenka a clona proti slnku bola v balení alebo ste dokupovali? Ďakujem pekne 😘

patricia12345
22. apr 2021

@luuvr Ahoj, máme thule urban glide 2 a dokupovala som úplne všetko. Pláštenku, moskytieru, madlo, polohovanie nožičiek, podložku aj fusak priamo z Thule. Pri Priame som tiež dokupovala dosť vecí ale madlo a pláštenka bola k tomu. Pri Valcu bolo madlo a nánožník ale nič iné. Takže asi je to normálne, takto všetko dokupovať. Všetky kočíky som kúpila v predajniach, takže jedine, že by si kúpila z druhej ruky a nejaká mamina by ti dala tieto veci k tomu.

gleep1
21. máj 2021

Všetko vrátane vaničky treba kúpiť zvlášť. O colne na hmyz som čítala že je tak čierna že cez ňu skoro nevidno takze tu sme pre to nekupovali a plastenku som nekupovala lebo keď prší alebo ma pršať beriem nosic, nie kociar, dcéra by sa zbláznila keby som ju tam zavrela pod plastenku ako do nejakého vreca 😀
Kupovali sme navyše madlo ktorého sa dcérka zatiaľ skoro nechytila a to asi z jedného dôvodu, ktorý považujem za nevýhodu- dieťa sa v tom kociari nedá dať do úplného sedu, je tam v polosede a dcérka ma tendenciu sa stále dvíhať do predu do sedu, čo ale kočík neumožňuje, takze je dcéra ako keby stále v napätí. Takze v tom polosede na to madlo ešte poriadne nedosiahne a asi nemá dôvod sa toho v takej hlúpej polohe držať.
Druha vec čo sa mi nepaci je ako je riešené pripevnenie striešky ku konštrukcii- je tam asi 1cm medzera takze keď z boku fúka vietor tak viem že jej ofukuje hlavu a s takým pocítom spokojná nie som.

To je všetko čo mne osobne vadí ale nehľadiac na to je to najlepsi kociar aký som skúšala a myslím si že som si lepšie vybrať nemohla. Ale v živote som s tým kočiarom nebola v nákupnom centre ani v obchode a podobne a ani by som nešla. Na ten kociar musíš mat životný štýl- veľa prírody kde ideš po lesnej ceste ľahšie než idu kočiare s malými kolieskami po slovenských chodníkoch... naozaj to podľa mna nie je kociar na bežne používanie hlavne v meste aj keď vravia že je do mesta, podľa mna je v meste neprakticky, veľký- mna by to rozčuľovalo ale keď máš pevne nervy tak budis 😀
Väčšina ľudí nám povedala že sa im ten kociar nepaci, ale podľa mna Ke to nádherný kociar a veľmi sa paci aj môjmu mužovi a teda mne sa nepaci asi tak 99% kočiarov čo vídavam a hlavne keď vidím tie mini kolieska čo majú tie kociare tak normalne nechápem ako to môžu ľudia používať.

kitta
5. nov 2021

baby nahodou tip na fusak do vanicky? pre novorodenca 😊