icon

Kočík Valco Snap4 Tailormade - recenzie

ajka91
6. mar 2018
lavender21
6. mar 2018

Ahoj, kúpili sme ho v januári. Chceli sme skladný a ľahký kočiarik do auta a to spĺňa. Občas však zakopnem o brzdu, alebo o koliesko, ale asi je to len sila zvyku. Kolieska sú dosť tvrdé, nepruží. Ľahko sa ovláda, malá má kopec miesta, predĺžená strieška je parádna. Ide do úplného ľahu a vyzerá suprovo. Kúpila by som ho zas...

ajka91
autor
6. mar 2018

@lavender21 ďakujem za pomoc. Mňa zaujal hlavne kvôli tej nízkej hmotnosti teraz mám x-lander je super ale ma okolo 12kg, hlavne preto chcem nejakú zmenu. Dúfam ze budeme spokojní ☺

lavender21
6. mar 2018

@ajka91 ja mám ešte Junama Impulse a ten sa nám poriadne nevojde do kufra, tak sme museli niečo skladnejšie... Keď mi malá zaspí v kočíku, tak ju na prvé poschodie vpohode vynesiem aj s kočíkom, takže je to úplná paráda, je to o inom. A myslím že sa dajú dokúpiť nafukovacie kolesá, to ešte zvážim... Myslím že nebudete ľutovať 🙂

ivanamyl
8. mar 2018

Mame ho a vcelku sme spokojni. Je super skladny do auta, lahky, dieta ma dostatok miesta, polohovanie noziciek, strieska, priestranny kosik... Chyba mi odpruzenie kolies. Inak nic. Je pekny, stylovy, pekna farba 😉

ajka91
autor
8. mar 2018

@ivanamyl dakujem za odpoved....... ešte stále niesom rozhodnuta či Valco snap 4 tailormade alebo trend 🙂

ivanamyl
8. mar 2018

@ajka91 Trend ma odpruzene kolieska tusim. Neskusala si v obchode obidve?

evicaveverica
8. mar 2018

Ja ho mam viac ako rok. Som velmi spokojna. Kocik je lahky, skladny, ma velku striesku, madlo sa da odopnut cele alebo len polka, ma koliskovu brzdu (co iny kocik co som mala nemal a donicilo mi to topanky). Ja mam aj nafukovacie kolesa. Chodime aj do lesa. Ak je.pekne vyjazdena cesta nema.problem prejst.

evicaveverica
8. mar 2018

@ajka91 trend ma lepsiu striesku, len neviem ci nema uzsi sedak...

evicaveverica
8. mar 2018

@ivanamyl pruzenie nema,.ma len striesku s vetracousietkou navyse a kozenkove madla. Thats alll myslim. Oproti valcu snap 4 tailormade

zuzana247
11. mar 2018

@ivanamyl @evicaveverica nie Trend odpruzeny nieje. Uzsie sedenie nema oproti klasickemu, ale je celkovo dlhsi a vyssi aj 🙂

anetapf
19. apr 2018

Mozem sa spytat, ci ste si uz vybrali? Tiez mame X-lander a rozmyslam ci Valco Snap 4 alebo golfac.

ajka91
autor
20. apr 2018

@anetapf Pekný deň, my sme kupili Valco Snap 4 Trend a som maximalne spokojná

anetapf
20. apr 2018

@ajka91 dakujem, ja som uz tiez viac menej rozhodnuta 🙂

ajka91
autor
21. apr 2018

@anetapf A pre aký ste sa nakoniec rozhodli?

anetapf
23. apr 2018

@ajka91 my sme si vybrali predbezne Valco Snap 4 Sport, pojdeme ho este otestovat