Kočík vhodný do lietadla
Máte tipy na kočik do lietadla ? 🙂 myslim taky co je aj dobry, priedušny,dlhšia strieška. Zmestia sa niektore aj priamo ako priručna či musia ist do batožinoveho priestoru? Diky
ja pokukujem po joolz aer+
Nebravala som nikdy priamo do lietadla - isla som z buginou az ku dveram lietadla tam som zlozila buginu, nechala som ju pri dverach - nakladali ju ako poslednu a ked sa otvorili dvere a vysli sme, bugina ma cakala pri dverach.
Nestotožňujem sa s odpoveďami vyššie - my sme radšej, keď máme kočík priamo na palube. Nerada ho odovzdávam pri lietadle. A nie všade to funguje ako píše @prasiatko30. Napríklad v Benátkach kočíky vykladajú na špeciálne miesto v miestnosti s pásmi, takže sme zbytočne museli čakať, keďže sme inú batožinu nemali.
Máme Joolz Aer+ a okrem 2 razov (asi sa báli plného lietadla) sme ho vždy mali priamo na palube nad hlavami. Určite odporúčam. Striešku má dlhú. Treba dokúpiť aj predĺženie pod nožičky, ak ti v ňom väčšie dieťa spáva.
Mam bugaboo butterfly 2 a ten je vhodny do lietadla ale to zalezi ci je v lietadle miesto a dovolia to. Inak sa zlozi do malych rozmenov (Tak isto ako yoyo, joolz aer a pod)
Ja som mala cybex libele a išiel somnou až do lietadla a tam som ho uložila ako príručnu, celý čas som ho mala na očiach

Netreba ti ďalší špeciálny kočík, odovzdáš ho pri vstupe do lietadla a keď vychádzaš, tak ťa tam čaká 🙂