icon

Kočík vhodný do lietadla

14. aug 2025

Máte tipy na kočik do lietadla ? 🙂 myslim taky co je aj dobry, priedušny,dlhšia strieška. Zmestia sa niektore aj priamo ako priručna či musia ist do batožinoveho priestoru? Diky

ibrunova
14. aug 2025

Netreba ti ďalší špeciálny kočík, odovzdáš ho pri vstupe do lietadla a keď vychádzaš, tak ťa tam čaká 🙂

babushkaem
14. aug 2025

ja pokukujem po joolz aer+

prasiatko30
14. aug 2025

Nebravala som nikdy priamo do lietadla - isla som z buginou az ku dveram lietadla tam som zlozila buginu, nechala som ju pri dverach - nakladali ju ako poslednu a ked sa otvorili dvere a vysli sme, bugina ma cakala pri dverach.

kaca222
14. aug 2025

Nestotožňujem sa s odpoveďami vyššie - my sme radšej, keď máme kočík priamo na palube. Nerada ho odovzdávam pri lietadle. A nie všade to funguje ako píše @prasiatko30. Napríklad v Benátkach kočíky vykladajú na špeciálne miesto v miestnosti s pásmi, takže sme zbytočne museli čakať, keďže sme inú batožinu nemali.
Máme Joolz Aer+ a okrem 2 razov (asi sa báli plného lietadla) sme ho vždy mali priamo na palube nad hlavami. Určite odporúčam. Striešku má dlhú. Treba dokúpiť aj predĺženie pod nožičky, ak ti v ňom väčšie dieťa spáva.

jablkovastrudla
14. aug 2025

Mam bugaboo butterfly 2 a ten je vhodny do lietadla ale to zalezi ci je v lietadle miesto a dovolia to. Inak sa zlozi do malych rozmenov (Tak isto ako yoyo, joolz aer a pod)

kitycat
16. aug 2025
@babushkaem

ja pokukujem po

@babushkaem uz je nova verzia 2

mia781312
16. aug 2025

Ja som mala cybex libele a išiel somnou až do lietadla a tam som ho uložila ako príručnu, celý čas som ho mala na očiach