Ktorý golfáč by ste si vybrali?
Rozmýšľam nad 4mi kočiarmi. Ide o golfky. Vo februári ideme bývať do nášho domu a potrebujem niečo čo sa dá poskladať. Momentálne dcérka chodí v športovej časti ale vláčiť to hore dole schodmi to asi nepôjde. Pozerám do 75 eur, nakoľko nám treba ešte veľa peňazí na dokončenie. Prikladám 4 obrázky. Ide o značky Caretero Gringo, Caretero Luvio ( nevidím medzi nimi rozdiel) potom Soul baby coto, a Pierre cardin. Prosím mamičky ktoré majú skúsenosti s týmito kočiarmi. Tie penové rúčky sa vám veľmi nezničili? Poprípade aby ste mi odporučili iný kočiar ktorý sa nerozpadne za 2 dni a v cene do 75 e
Dakujem
ten prvy 🙂
ja mam piere cardin novelty.no uz ho mame, ale druhykrat by som ho nekupila.. asi najviac ma rozculuje brzda, ak je mokro mozes mat obute topanky s hocijakou podrazkou, aj tak je problem ju zabrzdit, za sucha je to ok.. rucky sa neznicili, akurat na zimu sme aj tak kupili xlander, lebo v snehu s nim prejst .. no hroza.. . moj ma teraz 2 roky .. a ked ma overal, tak sa ledva do nho zmesti... je tam na tesno.. ale. na leto je ok...

ešte caretero MONACO ten nemá klasické golfové palice ale plastovú rúčku vcelku