Lacný kočík za 200 EUR
Ahojte, cakam druhe dieta a uz viem ze vanickovy kocik je len na necely rok, preto nechcem vela investovat. Nasla som jeden za cca 200 eur novy. Mate skusenosti s lacnejdimi kocikmi? Napiste pripadne typy na konkretne kusy. Chcem len vanickovy, doma mam perfektny sportovy, ten nepotrebujem.
Vdaka za rady.
@anonym_autor Kebyze mam dalsie dieta, tak by som uz urcite kupila kocik niekde z bazaru. Nas hlboky kocik sme pouzivali 3-4 mesiace, potom sa tam maly nezmestil, takze zbytocne vyhodene peniaze na tak kratky cas. A ked viem, aky kosic som predavala ja, tak by som sa nebala nabuduce aj kupit od niekoho. Neexistuje, aby som zas novy kocik kupila 😃
@anonym_autor čo tak kúpiť si použitý? To môžeš mať za dobrú cenu aj kvalitnejší...
@anonym_1cb46c , pri prvom som kupovala z druhej ruky a po krátkej dobe mu zlomilo koliesko, tak že sa nedalo opravit, takže ja kočik z druhej ruky už v žiadnom pripade, ked sa mi pokazí ten lacny z obchodu, viem ho reklamovat...viem že nie každy by sa rozpadol, ale bojim sa, lebo to potom nie su usetrene ale práve navyse vyhodene peniaze.
myslim, ze postaci aj lacnejsi, ja som mala hlboky tiez z lacnejsich, kedze som vedela, ze bude len na par mesiacov
a skus dat znacku a typ kocika, mozno ho niekto ma a povie ti recenziu
a skus dat znacku a typ kocika, mozno ho niekto ma a povie ti recenziu
@zuzana76 vdaka, Kinderkraft Esme mam vyhliadnuty.
@anonym_autor Kinderkraft zrovna nerobi moc kvalitne kociky, rychlo sa rozvrzgaju a rozhegaju …. do 200 to nebude ale z lacnejsich (okolo 400-500) a dobrych si pozri Carrello
@dzejsik vdaka za radu! 🙂

@anonym_autor čo tak kúpiť si použitý? To môžeš mať za dobrú cenu aj kvalitnejší...