icon

Ľahký a skladateľný športový kočík do 160 EUR

aknizuz
7. apr 2025

Ahojte, zháňam športový kočík pre ročného chlapčeka. Keďže skoro každý deň jazdíme autom potrebujem aby bol ľahko skladatelny, ľahký, ale zároveň aby nevrzgal a nebol labilny. Taktiež nech zvládne nejakú tú dieru na chodníku, aby s ním bolo možné prejsť aj po nie príliš rovnom teréne.
Cenovo do cca 160 eur. Pozerala som zatiaľ Kinderkraft trig 3, Hauck shop n care a podobne. Môžete mi prosím niečo odporučiť?

tess123
7. apr 2025

@aknizuz my máme ten Kinderkraft a za mňa super ľahučky ,rýchlo sa skladá nezaberie veľa miesta v kufri auta a aj pre dieťa je pohodlný ,dá sa dať do úplného ľahu tak mala v ňom kľudne prespí aj poobedný spánok ,ďalsia výhoda veľká strieška za mňa super a aj cena .

aknizuz
autor
8. apr 2025

@tess123 a "nevŕzga" :D pýtam sa lebo my máme momentálne Espiro next up a strašne ma rozčuľuje ten zvuk...

aknizuz
autor
Autor odpoveď zmazal
tess123
8. apr 2025

@aknizuz ahoj ,zatiaľ vôbec používam cca 4 mesiace bývam v novostavbe a ide k nám hrozna Poľná cesta nakoľko nám robia prípojky tak mu dávame zabrať a aj tak spokojnosť

dominika62
5. máj 2025
@tess123

@aknizuz my máme ten Kinderkraft a za mňa super ľahučky ,rýchlo sa skladá nezaberie veľa miesta v kufri auta a aj pre dieťa je pohodlný ,dá sa dať do úplného ľahu tak mala v ňom kľudne prespí aj poobedný spánok ,ďalsia výhoda veľká strieška za mňa super a aj cena .

@tess123 ahoj môzem poprosiť real foto toho kočíka ?? Není malý ???
Tiež sa mi vzhladovo celkom páči len nevidela som ho nikde vystavený v obchode ...🙈

tess123
Autor odpoveď zmazal