Ľahký a skladateľný športový kočík do 160 EUR
Ahojte, zháňam športový kočík pre ročného chlapčeka. Keďže skoro každý deň jazdíme autom potrebujem aby bol ľahko skladatelny, ľahký, ale zároveň aby nevrzgal a nebol labilny. Taktiež nech zvládne nejakú tú dieru na chodníku, aby s ním bolo možné prejsť aj po nie príliš rovnom teréne.
Cenovo do cca 160 eur. Pozerala som zatiaľ Kinderkraft trig 3, Hauck shop n care a podobne. Môžete mi prosím niečo odporučiť?
@tess123 a "nevŕzga" :D pýtam sa lebo my máme momentálne Espiro next up a strašne ma rozčuľuje ten zvuk...
@aknizuz my máme ten Kinderkraft a za mňa super ľahučky ,rýchlo sa skladá nezaberie veľa miesta v kufri auta a aj pre dieťa je pohodlný ,dá sa dať do úplného ľahu tak mala v ňom kľudne prespí aj poobedný spánok ,ďalsia výhoda veľká strieška za mňa super a aj cena .
@tess123 ahoj môzem poprosiť real foto toho kočíka ?? Není malý ???
Tiež sa mi vzhladovo celkom páči len nevidela som ho nikde vystavený v obchode ...🙈

@aknizuz my máme ten Kinderkraft a za mňa super ľahučky ,rýchlo sa skladá nezaberie veľa miesta v kufri auta a aj pre dieťa je pohodlný ,dá sa dať do úplného ľahu tak mala v ňom kľudne prespí aj poobedný spánok ,ďalsia výhoda veľká strieška za mňa super a aj cena .