Máte skúsenosti s kočíkom Baby Merc?
Uvazujem nad kupou takehoto kocara, vedela by ste mi niektora prosim poradit? Dakujem velmi pekne

@marhia my mame baby merc ale verziu Faster classic a neviem si ju vynachváliť. ( Samozrejme okrem skladania konštrukcie do auta a opätovného rozkladania)
Inak som spokojná . Kolesa sú nafukovacie super brzdy aj na prednej časti aj zadnej a opruženie kočiara tiež super hlavne po tych chodníkoch hrboľoch atď úplne super. Žiadna "hrkľavka". Nato že to je poľsky vyrobok je naozaj dobry za tie peniaze. Jrdiná nevýhoda je váha celého kočíka a u nás hlavne bolo treba naozaj velký kufor na prevoz konštrukcie.👍
my mame Baby Merc Neo Lux 2015, a teda spokojni nie sme 😒 kupovali sme novy, chceli sme 3-kombinaciu a bola celkom dobra cena. Ale znova by som ho uz nekupila.

@marhia znami maju neo style, mala jej vydrzala v zime vo fusaku cca do 9 mes vo vanicke, kocik zly sam o sebe nie je,ale ide o polsku znacku cize sa neustalym skladanim, rozkladanim, lebo ho nemohli mat byte konstrukcia trochu ponicila, koliesko jedno sa nedalo poriadne zaretovat atd..aj jeden defekt bol...vahovo je dobry 10-12 kil, ale v retro verzii co mas na obrazku rataj cca 15kil najmenej...cena verzus kvalita da sa, zalezi na narokoch ake mas..urcite su aj lepsie kociky, ale ked chces novy a 3kombinaciu je ok..a momentalne po nich siaha kvoli cene vela ludi