Máte skúsenosti s prenosnou hojdačkou Rockit?
Ahojte, mate prosim niekto skusenost? Dakujem
Kamoska ma, velmi si to chvali, ked musi prist z prechádzky skor kvoli dazdu atd, tak to vnutri zapne a male este tych max 20-30min pospi, bez raketky boli hned vresky. Ale zeby komplet cely spanok isla len raketka, nech si ona moze porobiť, to nefungovalo
@mariaspi1988 za mňa super vec, syn spával v kočíku na dvore a jemne ho hojdalo, pri druhom bábätku budem používať znovu.
@mariaspi1988 ahoj ja mam našu raketu na predaj ak by si mala záujem 🙂 bez nej som istú domu nevedela fungovať syn inak ako v kočíku cez deň zaspať nevedel ale akonáhle som sa prestala hýbať v momente bol hore...rock it bola jedna z naj veci ktoré sme kúpili :D už ho nepotrebujeme par mesiacov je už odložený mame tu nabijateľnú verziu (staršia bola vraj na baterky)
@mariaspi1988 ahoj ja mam našu raketu na predaj ak by si mala záujem 🙂 bez nej som istú domu nevedela fungovať syn inak ako v kočíku cez deň zaspať nevedel ale akonáhle som sa prestala hýbať v momente bol hore...rock it bola jedna z naj veci ktoré sme kúpili :D už ho nepotrebujeme par mesiacov je už odložený mame tu nabijateľnú verziu (staršia bola vraj na baterky)
@sabinami dobrý deň mate ešte tu raketku na predaj?

Myslela som si, ze je to hlupost, az kym som neskusila 😀 moj drobec sa zobudil akonahle som zastavila kocik, takze nam to pomohlo.. pouzivali sme asi do 10m, potom sa jednoducho sam odnaucil a teraz zaspi aj bez kolisania