icon

Možnosti vrátenia kočíkov v predajni Feedo

15. aug 2025

Prosim vas keď som kupila kočik na predajni a chcem ho vratit lebo pani nam hovorila ze ma nosnost 22kg a doma sme zistili že 15kg vratia nam peniaze alebo poukažku? Na predajni v Trenčine

autor
15. aug 2025

Len dodam že na stranke to nemaju pisane

kris_tin257
15. aug 2025

Máte tam číslo a e-mail skúste zavolať/napísať. Každopádne ak je tovar zakúpený v kamennej predajni obchod nie je zo zákona povinný zobrať tovar späť, na stránke majú písané len vrátenie tovaru zakúpeného online čiže je možné že tovar nemusia zobrať naspäť

anonym_ec5407
15. aug 2025

@anonym_autor prosím o aký kočík sa jedna? Tiež som pozerala kociky z tej stránky konkrétne muuovo 4v1

anonym_970039
18. aug 2025
@anonym_autor

Len dodam že na stranke to nemaju pisane

@anonym_autor pri niektorych kocikoch sa hovori o celkovej nosnosti, t.j. napriklad 15kg sedenie, 5 kg ulozny prietor 2kg taska na madle, dokopy 22 kg. Nemusela zavadzat, ale zaujima ma, ci to teda reklamovali z tohto dovodu 🙂

mimisk
18. aug 2025

@anonym_autor v podstate všetky kociky už sú do 22kg. Pokiaľ ešte to bol starší model tak je uvedené do 15kg, vôbec by som to neriešila nemusíte sa vám ze by vám neuviedol 20kg dieťa, to sú len také ťaháky na ludi

autor
28. aug 2025

Nedalo sa to vrátiť len vymeniť za niečo alebo poukážku. My sme vymenili za iný kočik.