icon

Najlepší kočík do lietadla pre 1.5-ročné dieťa

11. mar 2025

Ahojte🙂 prosím Vás o radu ohľadne kočíkov. Potrebovala by som kočík pre 1.5r dieťa, ktorý bude skladný, ľahký, vhodný do lietadla aj do auta. Ideálne obojsmerný ale nie je to podmienkou. S dobrými kolesami a celou rúčkou (nie golfový). Chcela by som nejaký pekný štýlový moderný😊 viete mi prosím poradiť z vlastnej skúsenosti?
Vopred dakujem za typy😊

thereisabear
11. mar 2025

Napr. Joolz aer + alebo Elodie Details Mondo. Len rátaj s tým, že ti ho nemusia úplne vždy dovoliť vziať na palubu.

dota6
11. mar 2025

Joolz aer 😇 ale na palubu sa s nami nedostal. Putoval k batožine, ale zato spĺňa takmer všetky tvoje požiadavky.

2ivana5
11. mar 2025

Pozri easywalker rockey

lauriik
11. mar 2025

My sme mali petite mars up. Za malo penazi vela muziky ☺️

kvietok1992
11. mar 2025

My mame Joolz Aer a bol s nami stále na palube :D rôzne spoločnosti aj lietadla 🙂

tecila
11. mar 2025

Ja som si robila veľký prieskum a vyhral EasyWalker Jackey. Síce nezobrali mi ho všade na palubu aj keď splna rozmery. A druhý som mala Joolz Aer+ na zozname aj som si obidva skúšala na predajní, ale nejako sa mi viac pozdával Jackey.

autor
11. mar 2025

Dakujem velmi pekne za vase typy. Najviac ma zaujal joolz aer aj ked kolieska vyzeraju byt idealne len na uplne rovne povrchy. Pojdem si ho niekde obzriet. Dakujem este raz😊

sofia893
12. apr 2025

@2ivana5 prikláňam sa, nie to lepšej voľby.