icon

Najlepší kočík do terénu

debnl
2. nov 2025

Ahojte,
Vedeli by ste mi poradiť kočík, ktorý v pohode dá aj terén / nerovnosti ?
Pozerala som Thule Urban Glide 4 kolieskový ale podľa všetkého sa nám nevlezie do výťahu v bytovke 🙁
Pripadne či sú ok aj 3 kolieskové verzie Thule.

Na ich váhe alebo “jednoduchosti” skladania až tak nezáleží, skôr to aby bol v pohode na nerovnostiach keďže nebudem kočíkovať len po meste ale skôr mimo.

(Nemám odskúšané ešte nič lebo bude to moje prvé bábätko tak najskôr robím prieskum)

Dakujem krásne 🙂

anonym_a74ce9
2. nov 2025

@debnl skús potrieť Hartan viva gtr 🙂 je tiež celkom fajn do terénu

malaopicka
2. nov 2025

Veď thule je hlavne trojkolesový, to je pravý terénny kočík a na šport, nie štvorkolka. Sla by som do bugaboo, ak teda nepotrebuješ chodiť po kopcoch a kameňoch, ten sa ti zmestí do výťahu.

michaela329
2. nov 2025

@debnl mám Urban glide3 a som maximálne spokojná. 4 kolieska si skôr neviem pri manévrovaní v teréne predstaviť.

anonym_fc1cbc
2. nov 2025

Alternatíva k thule je baby jogger, 3 kolieska, veľkosť kolies podla terenu.. ale s tymi rozmermi neviem ako ti to vyjde. Tiez nie je výťah ako vytah

debnl
autor
2. nov 2025

Dakujem vám dievčata za rady, neviem prečo mi prišiel Thule so 4 kolieskami stabilnejší ako s 3 😁
Ale určite popozeram aj tie ostatné kociky, lebo mame taký mensi výťah v bytovke len pre 3 osoby tak ma to dosť limituje a hnevá 😕

Mal to by byt skôr taký keď vybehnem nad mesto/ dedinu na lúky a poľné cestičky, nie je to zase vysokohorský terén.

anonym_512d15
2. nov 2025

Stabilnejsi je jednoznačne 4
Ale vyslovene do terénu je naj 3
Ja mám hartan racer gts 4 a super,je ťažký ale znese aj aj🤭

lukasabelovsky
21. nov 2025

@debnl ahoj ja som bola spoko s našim hartanom mam ho i na predaj ak chces dvojkombinacia kludne mi napiš a potom i britax b motion starši kočik 3 kolesovy ale sme s nim spoko

gregik66
21. nov 2025

Mame thule urban glide 2, tiez nevojdeme do vytahu v bytovke, musim dat dole jedno zadne koleso a ist na sikmo. Fungujem tak 2,5 roka a pri dalsom dietati budem tiez. Nemam mu co vytknut.

debnl
autor
21. nov 2025

Dakujem za tipy, nakoniec som sa musela Thule úplne vzdať lebo my mame v bytovke očividne nejaký mini výťah, kde sa mi ledva vlezie na šírku ale na dĺžku ani náhodou 🙁

gregik66
21. nov 2025
@debnl

Dakujem za tipy, nakoniec som sa musela Thule úplne vzdať lebo my mame v bytovke očividne nejaký mini výťah, kde sa mi ledva vlezie na šírku ale na dĺžku ani náhodou 🙁

@debnl a nevosiel by ti ani takto na sikmo? Lebo mne sa presne na dlzku nevojde tiez ked mam kolieska nasadene

debnl
autor
21. nov 2025
@gregik66

@debnl a nevosiel by ti ani takto na sikmo? Lebo mne sa presne na dlzku nevojde tiez ked mam kolieska nasadene

@gregik66 myslím že nie, tento výťah ma na dĺžku meter a na šírku 70cm
Teda možno on aj nejako ano ale bohvie či aj ja ku kočíku 😀