icon

Najlepší terénny športový kočík pre veľké dieťa

10. sep 2025

Dobrý deň, keďže v kočíkovej poradni neodpisujú, obraciam sa na otázku sem. Zároveň budem aj rada za osobné skúsenosti.
Hľadám terénny športový kočík vhodný aj na ľahšie občasné túry, čiže hľadám niečo s pevnejšími kolieskami, ktoré čo to vydržia, ale zároveň nech ho môžem používať aj denne na sídliskové cesty.
Potrebujem aby bol väčší, pretože mám väčšie dieťa a chcela by som, aby mi vydržať v podstate čo najdlhšie.
Cena nehrá rolu, aj keď samozrejme čím lacnejšie, tým lepšie, ale ak to má byť na úkor kvality, tak si radšej priplatím.
Mohol by byť aj ľahko spratný, ale to nie je podmienkou.
Ďakujem vám 🙏🏾🙏🏾

majlo1234
10. sep 2025

Thule, mame uz 4 roky, vydrzi, mechanicky je absolutne v poriadku-mala som v rukach aj podobne kocariky lacnejsich znaciek a boli take “rozhrkane”. A odvezie 20+, ja v nom teraz vozim cca 25 kil

lol2219
10. sep 2025

Pripajam sa, jednoznacne thule.. my mame thule urban glide 2 a je fakt skvely po kazdej stranke👍

eedit
10. sep 2025

Ja som spokojná s Valco snap 4

anonym_b38c52
10. sep 2025

Baby jogger city elite, prešiel všetko

anonym_146dc0
10. sep 2025

@anonym_autor my mame tfk a sme najspokojnejsi, ma nosnost 34kg

erika212
10. sep 2025

Baby jogger city elite. Nosnost ma 34 kg a prejde vsetko. Mam ho a skoda, ze som ho kupila az ako posledny kocik. Mala som ho zobrat ovela skor. Ale uz sme vyrastli a cochvila pojde do sveta 🤷.

anonym_f7ab52
10. sep 2025

My máme Bob Revolution Pro. Kúpený v r.2016 a používaný dennodenne, stále je konštrukcia pevná, nerozheganá, stabilná.. vhodný na chodník aj do lesa.