icon

Nico Bebetto

mary279
5. feb 2013

Ahoj. Mate nejake skusenosti s tymto kocikom? Hladam nan recenzie, popripade keby ste napisali nejake plusy a minusy 🙂 Dakujem 😉

talcik111
23. mar 2013

@zuzu4444 tak potom je to v poriadku 🙂)

lenkaks
24. mar 2013

@zuzu4444 ahoj Zuzi,aj ja poškuľujem po nejakom kočíku a tento sa mi veľmi páči,tiež asi pôjdem do neho..jedine sa mi nezdá opierka chrbáta moc široká,my máme na inglesine magnum 32cm a teda,malý je tam v zimnej bunde a vo fusaku ako sardinka..

motylik1987
25. mar 2013

Baby tak ja sa stale neviem rozhodnut aku farbu objednat,odradzaju ma od ciernej-ze bude ako v saune maly cez leto..a jedina stranka kde ho maju zatial za 175uer je kocikyluna....a tam nemaju červený,ktorý som povodne chcela :( som ich poprosila o realne foto tmavosivej,modrej a slivkovej...tak som zvedava...snad ich do zaciatku aprila nezdrazia lebo ma trafi slak ☹

kinlly7
25. mar 2013

@svetlusska ahojky,čítala som vaše komentáre ku kočíku Nico Bebetto,chcem ho tiež kúpiť,ale neviem ako sa skladá,podľa obrázkov sa dá zložiť v kope,ale neviem ako,či je na rukoväti nejaké tlačidlo,mohla by som ťa poprosiť skúsila by si to zložiť v kope,je to pre mňa dosť dôležité,pretože to je hlavná vec prečo ho chcem aj kúpiť...moc by som ti bola vďačná.písala si,že máš tú slivkovú farbu,aj mne sa páči,uvažujem nad ňou

kinlly7
25. mar 2013

@motylik1987 čauko aj ja si ho idem odtiaľ odbjenávať,od známej mám reálne foto tmavosilvej a slivkovej,ak by si chcela

motylik1987
25. mar 2013

@kinlly7 ahoj,jej,dakujem, to by bolo super 🙂aspon nemusim cakat ci mi z kocikyluna poslu real foto 🙂 normalne sa modlim nech nedvihnu cenu 😝

kinlly7
25. mar 2013

@motylik1987 písala som s pani z kocikyluna.sk a hovorila,že by cenu zdvíhať nemali po dlhšiu dobu...ten šedý musím pohľadať

kinlly7
25. mar 2013
motylik1987
25. mar 2013

@kinlly7 dakujem pekne 🙂 a ty si sa pre ktory rozhodla? mne sa aj ten bledo sedy paci,ten mam aj real foto,ale zas sa bojim ze by sa rychlo uspinil ked pojde do auta a pod ....

kinlly7
25. mar 2013

@motylik1987 ja asi ten slivkový

motylik1987
25. mar 2013

@kinlly7 aj ja nad nim uvazujem 🙂este raz velmi pekne dakujem za info,si ma ukludnila s tou cenou 🙂

kinlly7
25. mar 2013

@motylik1987 rado sa stalo aj ja som sa stále vypytovala 😀 nechcem kúpiť mačku vo vreci

motylik1987
25. mar 2013

@kinlly7 veru presne tak to aj ja beriem,radsej budem za trubku co sa na vsetko pyta,nez by som mala mat potom hlavu v smutku 🙂len skoda ze na kocikyluna nedavaju aj plaštenku...

kinlly7
25. mar 2013

@motylik1987 dá sa kúpiť univerzálna pláštenka

motylik1987
25. mar 2013

@kinlly7 no ved to ano,tusim aj v tescu ich maju po par eur 🙂 a tasku asi z DMka zoberiem...

svetlusska
25. mar 2013

@kinlly7 ahoj tak my sme ho Mali zatial zlozeny Len raz ked sme ho kupovali. A predavajuci nam vravel ze mame dat buginu precc a zlozit osobitne.takze asi tak

kinlly7
25. mar 2013

@svetlusska prečo,ked sa to dá aj spolu?

svetlusska
25. mar 2013

@kinlly7 no netusim...ani som sa nepytala...ak niekto vyskusa a bude to v pohodke tak nech da vediet

kinlly7
25. mar 2013

@svetlusska no to by ma zaujímalo,lebo aj kôli tomu si chcem kočík kúpiť...ako na obrázkoch som to videla,ale nikto to naživo neskúsil 😀

svetlusska
25. mar 2013

@kinlly7 jjj na obrazkoch som to videl aj ja ale nazivo som neskusala...a pytat som sa nepytala lebo som bola radda ze som konecne nasla kocik co som chcela po celodennom chodeni po presove...🙂

kinlly7
25. mar 2013

@svetlusska a nemohla by si to pre mňa vyskúšať?akú máš farbu?

svetlusska
25. mar 2013

@kinlly7 tak momentalne nie som doma ale u rodicov a kocik tu nemam..ale skusat to nebude...ake mam ja stastie na kociky tak by som urcite nieco spravila :D

kinlly7
26. mar 2013

@ivinka82 čauko dá sa ti ten kočík do kufra aj keď je zložený spolu,myslím vrch aj konštrukcia?díkes

kinlly7
26. mar 2013

@svetlusska jééjda no škoda,všetci sa toho akosi boja a neviem prečo??? 😀

svetlusska
26. mar 2013

@kinlly7 no lebo ak nahodou nieco spravim tak mi neuznaju reklamaciu 🙂

kinlly7
26. mar 2013

@svetlusska jasné chápem a akú máš farbu?

svetlusska
26. mar 2013

@kinlly7 slivkovu 🙂

kinlly7
26. mar 2013

@svetlusska aj ja si objednám asi ten 🙂 je pekný

ivinka82
26. mar 2013

@kinlly7 ano, práve preto som chcela tento kočík. Dá sa v pohode zložiť aj so sedacou častou.

motylik1987
2. apr 2013

@kinlly7 no tak prave som zistila ze uz aj kocikyluna zdvihli cenu fnuk ☹ ☹ ☹ jujha takymto tempom kym mi pridu peniazky bude stat nad 200 :(