icon

Nový verzus bazárový kočík

dziabel_heh
19. nov 2016

Ahojte, ideme mat druhe babetko a ja stale rozmyslam ci mam ist do toho aj po druhe. Kupyt novy ci bazarovy kocik

salome51
19. nov 2016

@dziabel_heh my sme kúpili nový kočík hoci ten po prvom sinovy bol ako nový keďže sme mali dva a striedali ich. Teraz mám tiež dva kočíky 😁. Záleží aj od financií. My sme kupovali všetko nové pre druhého syna, aj postieľku a celú výbavičku. Manžel trval na tomto aby mal všetko nové a svoje, nie po bratovi podedené.

jeennyv
19. nov 2016

@dziabel_heh ja nakolko cekujem niekedy inzeraty tu na mk a tak a uz nejake tie deti v rodine odkocikovane a povarovane su ja by som chcela len novy nie od ruky za tie peniaze co casto pytaju si zozenies aj novy ale to je len moj nazor...

glorikarebeka
19. nov 2016

@dziabel_heh niekedy aj tu na bazari kupis novy,len ho treba ist mrknut 😉

zuzumacuga
19. nov 2016

Z vlastnej skúsenosti kúpila som úplne nový kočík,zbytočne drahý a keď už dcéra sedela,tak sme používali len športový.

n0mi
19. nov 2016

Chcela som novy ale financie nevychadzali,nakonec moj vysnivany kocik mam z bazaru v super stave a bol za super cenu. Takze som spokojna velmi

tyelde
20. nov 2016

my máme tiež z bazáru a nič mu nechýba... keby mám na rozdhadzovanie tak isto beriem nový, ale momentálne viem peniaze využiť aj lepšie 🙂

sense
20. nov 2016

Mali sme nove....viacere...keby ale nemam dost penazi sla by som do bazaroveho ale chcela by som ho vidiet a odskusat

nika31091
20. nov 2016

Aj my sme kúpili trojkombináciu po 2 detičkách, využili sme ho pre naše bábo a ešte som ho posunula aj sestre a je stále perfektný 🙂, MM si ho bol obzrieť a keď videl, že je v bezchybnom stave, hneď sme ho brali za pár ,,korún". 🙂

spoony
20. nov 2016

Aj my sme pre obe deti kupovali z bazáriku. A absolútna spokojnosť. Len si treba popozerať, ísť ho pozrieť.

bosoriak
20. nov 2016

@dziabel_heh Pre kazdu dceru som kupovala second-handovy. Nie kvoli peniazom. Jednak kvoli tomu, ze chodim vela po terenoch a po vonku a o novy drahy kocik by som sa bala. Jednak kvoli tomu, ze chcem veci trochu recyklovat. Aj kvoli tomu, ze aj keby som mala novy kocik, po prvej prechadzke by vyzeral uplne tak isto ako ten pouzity.

Z bazaru som vzdy kupovala overene kvalitne znacky, aby som mala istotu, ze aj naozaj vydrzia. Raz mi jeden kocik z bazaru nevyhovoval. Ale vobec. Bol krasny, velky, nevrzgal, ale bol mi tazky. To clovek casto zisti az ked ho zacne pouzivat na dlhe prechadzky po kopcoch. Ani v recenziach a skusenostiach sa tato vlastnost vobec neobjavovala. No poviem ti, keby som muzovi po troch tyzdnoch zahlasila, ze kupujeme novy kocik, lebo tento za 1000 eur mi je tazky, asi by nebol prave nadseny 😀 Takto sme ho predali dalej za rovnaku cenu ako som ho kupila a kupila som dalsi pouzity.

A z bazaru nakupujem takmer vsetko pre deti, veci, co sa daju oprat a umyt. Snad okrem dudlov a plienok mame vsetko z bazaru. Ale ja rada napriklad aj nakupujem v sekacoch. Myslim si, ze je to kazdeho osobna vec. Niektori ludia neznesu pouzite veci a niektorym to nevadi. (Ja som napriklad psychous na kupelnu a na dovolenku si nosim so sebou cistiaci prostriedok, inak sa neosprchujem 😀 ).

Takze zhrnutie: v bazari mozes kupit perfektny kvalitny kocik, ktory ti bude sluzit tak dobre ako novy. Ale len za podmienky, ze nebudes mat zly pocit z jeho pouzivania.

zdena12345
20. nov 2016

my mame velmi vela veci pouzitych. kedze uz cakate druhe dieta, sami viete posudit, ze vsetko ma malicke dieta na velmi kratku dobu. nevidim dovod kupovat vsetko nove a napr hlboky kocik je nieco, co dieta prilis neponici, kedze niektore ho maju kym sa este nevedia ani velmi hybat. kupite za symbolicku cenu z bazaru a potom mozete znova posunut niekomu. ale aj novy sa da kupit za celkom slusne peniaze. mne osobne by ani nenapadlo zhanat nove veci pre druhe dieta ak mam este veci po prvom. nejde len o peniaze, ale aj o cas a priority...

kristinna7
Odpoveď bola odstránená
dziabel_heh
autor
21. nov 2016

Dakujem za rady 🙂 noha srdcovka je momentalne okrem dcery a muza kocik bexa cube ten farebny aj my sme na tom po finan.strankach tak normalne nie bez penazi ani nemame na icte 5ciferne cisla ale ten kocik si kupit strasne tuzim . Za to porodne co dostaneme my mamicky by sme mali kupit kocik 🙂