icon

Oplatí sa kúpiť fusak?

8. okt 2025

Oplatí sa kúpiť fusak na kočík? Nespáva v kočíku, chodíme len na krátke prechádzky
Nestačí jej overal, deka ? Na zimu/chladne počasie

autor
8. okt 2025

Do športového, 1,5r

dettilv
8. okt 2025

No nám by stačila aj zateplená deka ale my bývame na juhu. Ale dostali sme fusak tak ho využívame a super

andrea_82
8. okt 2025

My sme fusaky vyuzili. Deky mi maly vkuse odkopaval, chytal zachvat, ked som ho prikryla. Ale vo fusaku vydrzal. Ved kup nejaky bazarovy, ja som teraz predavala jeden super za 5€, takze sa da zohnat lacno.

anavixy
9. okt 2025

Za mna ano.

marianarem
9. okt 2025

@anonym_autor Stacili by deky, ale presne, dieta ich moze skopavat, hrat sa s nimi atd., zavisi od temperamentu.

lasona
9. okt 2025

Za mna nie, nevyužila som

sajmonka_1216
9. okt 2025

za mňa tiež áno

kavasmliekom
9. okt 2025

@anonym_autor stačí, ak sa neodkope, ak viac chodí, ako sedí v kočíku. Fusak je dobrý v tom, že hreje aj zospodu a keď zapneš, tak nepotrebuje hrubý overal. Moje deti zase neznasali tie overaly, ani oteplovacky. Čiže radšej sa zohriali v kočíku 🤣

kleopatra114
9. okt 2025

Ja som mala ten fusak , kde sa dolná časť dala odpisovať a odobrať , čiže chvíľu pobehala, potom sadla a nezaspinila kocar . Deky som musela prať po každej prechádzke , lebo som stále po nej prechádzala kolesami.

maryetta
9. okt 2025

Pokial nespi. A su to len kratke prechadzky tak by som to riesila ozaj teply overal. Deka. Pripadne nanoznik.
Ved je to uz vacsie dieta. Nie novorodenec

anonym_1df85a
9. okt 2025

@anonym_autor Ja,som na fusak nedala dopustiť. Najlepšia vec a už deku mával len keď sme boli cez veľkú zimu von a dlho. Ale keď už behal,zvykol pobehať si vždy.

jomarch
Odpoveď bola odstránená
nikushka8
9. okt 2025

My sme vyuzili.deku by mi v sportovom odkopavala a takto som ju v overala zapla do fusaku a bolo. Cast na nohy bola odopnuta kvoli spinavym topankam. Postacil mi fusak z bazaru

elis248
13. okt 2025

Ja som využila. A to ten môj drobec kočík neznášal od narodenia. Narodil sa cez vianočné sviatky, takže o rok cez zimu sa učil chodiť. Trochu pobehal a potrénoval nohy okolo kočíka a potom som ho dávala vyzutého do fusaka, na nohy hrubé ponožky a topánky dole do košíka. Keďže sa z behania unavil a bez topánok sa pohodlnejšie usadil, aj mi tak pokojnejšie sedel a mohla som potom v pohode kočíkovať hodinu a pol. Spať nespal, ale aspoň obsedel a pozeral okolie. Tak za mňa fusak áno, ale v pohode stačí nejaký z druhej ruky. Nový by som nekupovala. Inzeráty sú plné super vecí.