icon

Oplatí sa kúpiť kočík v Poľsku?

tanicka16
11. nov 2025

Ahojte. Chcela by som sa opýtať či sa oplatí ísť do Poľska kúpiť kočiar? Majú tam aj trojkombinácie?Ďakujem.

anonym_06fe21
11. nov 2025

Ja som prvy kupovala na Slovensku, znackovy, nie novy a podarilo sa mi ho potom lahko predat. Druhy som kupovala novy v Polsku, zdal sa mi este lepsi, ako znackovy, len som ho velmi dlho potom predavala a aj pod cenu.

jana564
11. nov 2025

@tanicka16 ja som teraz počas BF kúpila autosedacku z Poľska za 160€ na SVK stojí najlacnejšia 345 € ...toto je iný extrém

anonym_488d9a
11. nov 2025

Ak myslíš napr ze ísť kúpiť Cybex priam do Poľska lebo je lacnejší ako tu tak áno, vyslovene poľskú značku je ťažko nájsť sk chceš dobrý kvalitný kočiar ale nájdu sa treba si poriadne pozrieť značku a model

anonym_b43874
15. nov 2025

@tanicka16
Poľské kočíky majú max dobrú hlbokú časť, športová je nemotorná, zle riešená. A to nehovorím o vŕzganí a hrkotaní po polroku. 3 známe mali poľský kočík, tieto problémy pri všetkých. Ťažko sa potom aj predávajú a pod cenu. Poľské vajíčko už absolútne nie. Jedine, ako vyššie hovoria, ist tam kúpiť cybex a pod, ak je lacnejší ako tu. Ale to vieš odtiaľ aj objednať.

michaachim
15. nov 2025

@tanicka16 My sme si kúpili z Poľska a neľutujem! Cena bola prijateľná a slúži doteraz pri každodennom používaní.

mamaleto
Zástupca značky
25. nov 2025

@tanicka16 Aktuálně v eshopech běží akce Black Friday. Zkus mrknout, jestli se ti vůbec vyplatí pro kočárek cestovat do Polska. Pravděpodobně tady seženeš, co hledáš a to minimálně ve stejné kvalitě i ceně 😉 Nebo pokud je to pro tebe důležité, kočárek si můžeš osahat a třeba i vyzvednout v kamenné prodejně.