icon

Osobné skúsenosti s kočíkom Moon

5. feb 2026

Má niekto?

anonym_a42cf8
5. feb 2026

Ja. Moja svagrina. Kamoska

dzejsik
9. feb 2026

@anonym_autor ja mam Moon Resea + a je skvely

autor
9. feb 2026
@anonym_a42cf8

Ja. Moja svagrina. Kamoska

@anonym_a42cf8 ktorý konkrétne..si spokojná?

autor
9. feb 2026
@dzejsik

@anonym_autor ja mam a je skvely

@dzejsik áno? Takže si spokojná?

dzejsik
9. feb 2026
@anonym_autor

@dzejsik áno? Takže si spokojná?

@anonym_autor určite, po dvoch deťoch nerozheganý, nevŕzga, a to sme s ním boli aj na poľných cestách vyjazdených na lúkach, a jediné škrabance sa vytvorili, keď mi pri parkovaní v kopci vypadol z kufru auta 🙈 , ale bežným používaním sa nám neoškrel (strieborná konštrukcia), vo vaničke boli cca do 8m, potom už nechceli ležať … a myslím, že od ročníka 2024 bude ešte lepší ako náš model, pribudlo mu ozaj veľa vychytávok

autor
10. feb 2026
@dzejsik

@anonym_autor určite, po dvoch deťoch nerozheganý, nevŕzga, a to sme s ním boli aj na poľných cestách vyjazdených na lúkach, a jediné škrabance sa vytvorili, keď mi pri parkovaní v kopci vypadol z kufru auta 🙈 , ale bežným používaním sa nám neoškrel (strieborná konštrukcia), vo vaničke boli cca do 8m, potom už nechceli ležať … a myslím, že od ročníka 2024 bude ešte lepší ako náš model, pribudlo mu ozaj veľa vychytávok

@dzejsik ja rozmýšľam či ho kúpiť,ale teda asi áno..

dzejsik
10. feb 2026
@anonym_autor

@dzejsik ja rozmýšľam či ho kúpiť,ale teda asi áno..

@anonym_autor mali sme aj iné kočíky, pri najstaršom sme najprv jeden dostali kombináciu, ale bola strašná, po 3 mesiacoch vymenili za Joie, ten po chvíli začal vŕzgať, tak ten som predala, potom šporťák Petite Mars Royal, ten je dobrý ale tiež sa reklamoval po polroku, a s týmto Moonom naozaj žiadne starosti sme nemali ani raz

anonym_2f984d
10. feb 2026

Mám Moon Resea S kupovaný v roku 2021 a teraz v ňom vozim už druhé dieťa… bez problémov 😊 ja som spokojná veľmi

autor
10. feb 2026
@anonym_2f984d

Mám kupovaný v roku 2021 a teraz v ňom vozim už druhé dieťa… bez problémov 😊 ja som spokojná veľmi

@anonym_2f984d super že ďalšia spokojná s moonom ..už ho teda asi aj ja kúpim..