icon

Platba kočíka cez Paypal

danielitka14
10. aug 2018

Prisiel mi email,ze mi zaplatia za kocik cez paypal a mam ho poslat do zahranicia..mate s tym skusenost niekto prosim???

pieksamaki
10. aug 2018

@danielitka14
ak ti zaplatia vopred.....tak asi OK....ale nemám skúsenosť
len nedávaj číslo karty....nevieM, nepríde mi to super....Možno sa mylim

kiwi3
10. aug 2018

kam do zahranicia? cez aky portal si inzerovala? pytas sa teda, ci je to podvod, ci aka je vlastne otazka? 🙂

danielitka14
autor
10. aug 2018

Ano ci je to podvod😂kam to sama neviem,pisali v anglictine..asi do ruska ale su teraz na lodi tak netusim🤪mam ho ja tu aj na bazosi a na bazari

danielitka14
autor
10. aug 2018

@danielitka14 nemam paypal tak nemam s tym skusenosti

kiwi3
10. aug 2018

@danielitka14 pravdepodobne to bude ten typ podvodu, ze mas akoze dopredu poslat a potom ti vraj pridu peniaze... neviem, presne teraz ako ten podvod funguje. proste by som sa na to vykaslala, lebo takych kocikov maju urcite v rusku plne bazary

luzzia
10. aug 2018

@danielitka14 tych tem tu bolo uz niekolko, daj si len tu na koniku v diskusiach vyhladat "Paypal", su tu podorobne opisane tieto podvody a pribehy.

danielitka14
autor
10. aug 2018

Necham si ja pekne kocik este doma radsej😂😂😂vsak v rusku by mu bola zima😂

fadama
Autor odpoveď zmazal
zuzanaete
10. aug 2018

Ja som inzerovala svadobne saty a tiez chceli platit cez paypal a poslat do usa, ze kurier ich pride vyzdvihnut ku mne domov. A odrazu chceli, aby som rychlo cez western union poslala nejake peniaze, kvoli preprave a dalsie podrobnosti si uz nepamatam. Nic som neposlala. Takmer so 100% istotou ide o cosi podobne a nie o realny zaujem.

fadama
10. aug 2018

nic neposielaj.

danielitka14
autor
10. aug 2018

@zuzanaete ano nieco na taky sposob,ze potom poslu peniaze aj na kuriera..dopredu nic neposlem ved ja ziadne peniaze ani nemam🤷🏻‍♀️😂

jeltica
10. aug 2018

Neviem, mne to pride cele take podozrive, mozno som len paranoidna ale ja hned ked vidim, ze sa mi na nejaky inzerat ozvu zo zahranicia tak to ani neotvaram :/ Oni takto povedia, ze peniaze poslu, daju ti nejake falosne potrvdenie alebo co, potom im to posles, oni ta este nejako domotaju, ze im ty este posles nejake dalsie peniaze a nakoniec prides o to co predavas aj o peniaze a zostane ti len hlava v smutku

jeennyv
10. aug 2018

Pouzi zdravy rozum, no komu v zahranici chyba kocar zo svk, co vsade je plna pr..del veci..

pieksamaki
11. aug 2018

@danielitka14
jaj, to keď písal V angličtine....to je podvod....to je bežné, už od ktorého roku S dobou internetu? . To si nevšímaj.....

ja som bola okradnútá cez čítačku karty...A práve potom platbu cez PayPal....A to už je 10 rokov dozadu

asia83
11. aug 2018

@jeennyv 😂👍