Platba kočíka cez Paypal
Prisiel mi email,ze mi zaplatia za kocik cez paypal a mam ho poslat do zahranicia..mate s tym skusenost niekto prosim???
kam do zahranicia? cez aky portal si inzerovala? pytas sa teda, ci je to podvod, ci aka je vlastne otazka? 🙂
Ano ci je to podvod😂kam to sama neviem,pisali v anglictine..asi do ruska ale su teraz na lodi tak netusim🤪mam ho ja tu aj na bazosi a na bazari
@danielitka14 nemam paypal tak nemam s tym skusenosti
@danielitka14 pravdepodobne to bude ten typ podvodu, ze mas akoze dopredu poslat a potom ti vraj pridu peniaze... neviem, presne teraz ako ten podvod funguje. proste by som sa na to vykaslala, lebo takych kocikov maju urcite v rusku plne bazary
@danielitka14 tych tem tu bolo uz niekolko, daj si len tu na koniku v diskusiach vyhladat "Paypal", su tu podorobne opisane tieto podvody a pribehy.
Necham si ja pekne kocik este doma radsej😂😂😂vsak v rusku by mu bola zima😂
Ja som inzerovala svadobne saty a tiez chceli platit cez paypal a poslat do usa, ze kurier ich pride vyzdvihnut ku mne domov. A odrazu chceli, aby som rychlo cez western union poslala nejake peniaze, kvoli preprave a dalsie podrobnosti si uz nepamatam. Nic som neposlala. Takmer so 100% istotou ide o cosi podobne a nie o realny zaujem.
nic neposielaj.
@zuzanaete ano nieco na taky sposob,ze potom poslu peniaze aj na kuriera..dopredu nic neposlem ved ja ziadne peniaze ani nemam🤷🏻♀️😂
Neviem, mne to pride cele take podozrive, mozno som len paranoidna ale ja hned ked vidim, ze sa mi na nejaky inzerat ozvu zo zahranicia tak to ani neotvaram :/ Oni takto povedia, ze peniaze poslu, daju ti nejake falosne potrvdenie alebo co, potom im to posles, oni ta este nejako domotaju, ze im ty este posles nejake dalsie peniaze a nakoniec prides o to co predavas aj o peniaze a zostane ti len hlava v smutku
Pouzi zdravy rozum, no komu v zahranici chyba kocar zo svk, co vsade je plna pr..del veci..
@danielitka14
jaj, to keď písal V angličtine....to je podvod....to je bežné, už od ktorého roku S dobou internetu? . To si nevšímaj.....
ja som bola okradnútá cez čítačku karty...A práve potom platbu cez PayPal....A to už je 10 rokov dozadu

@danielitka14
ak ti zaplatia vopred.....tak asi OK....ale nemám skúsenosť
len nedávaj číslo karty....nevieM, nepríde mi to super....Možno sa mylim