icon

Poradíte celoodpružený športový kočík do najnáročnejších terénov?

adka666
5. jún 2015

Dobrý deň. Uvítam Vaše rady. Pripravujem sa na kúpu športového kočíka a nakoľko má slúžiť zopár rokov aktívnym rodičom, hľadám niečo naozaj kvalitné. Kedže web stránky s kočíkmi majú krásne dlhé popisy produktov, ale často tam nie je informácia práve o tom, čo je dôležité - v mojom prípade celoodpružená konštrukcia, poprosím ak viete poraďte. Hľadám kočiar celoodpružený, vhodný do lesa na neupravený terén, do snehu, piesku........ Nejdem po cene, som ochotná investovať aj 1000 EUR, ak to bude spĺňať moje kritéria. Vopred ďakujem za užitočné rady.

zuza77
7. jún 2015

my mame zn. TFK (Trends for Kids) a sme s nim velmi spokojni. Vacsinu roka byvame v Alpach, takze sme tiez potrebovali nieco, co vydrzi velku zataz. Medzicasom v nom vozim uz druhu dceru. Je stale super, odpruzeny, 3-kolesovy, predne koleso sa otaca do vsetkych stran, ale v tazsom terene sa da zafixovat. Vyuzivame ho v lete na turistiku, v zime do snehu. Zvladne vsetko. Sportova cast je velka, pohodlna, priestranna. je lahky a da sa dobre poskladat do kufra. Nevymenila by som ho za ziadny iny.

janifer
22. feb 2016

Aj za nas odporucam TFK, mame velke dieta, v 19 mesiacoch meria 93 cm a vazi 14,5 kg, celu zimu sa vozil aj vo fusaku v TFK Joggster Twist. Ma vysoku vysku chrbtovej opierky 57 cm. Co je o 10 cm viac ako ine kociare. TFK je urcite lepsia volba ako Jane, ktore maju len silikonove loziska a nevydrzia tolko. Nam odporucal predajca, ktory vedel ze tiez si chceme zaplatit kvalitu. Inak do lesa... mozno by som zvazovala nosic. Lebo ten kocik zas nie je najlahsi, sam osebe ma cez 14 kg + dieta a dajak dalsie veci k tomu a hned veziete 30kg... ale zas sa lahko manipuluje.