icon

Poradíte kočík pre 16 mesačné dieťa na zimu?

andrealucenec
18. nov 2015

Dobrý deň, chcela by som poradit najpriestrannejsi a najvhodnejši kočik pre mojho 16 mesačneho syna na zimu aby sa v ňom mohol aj pohodlne vyspat. pozerala som PP Gt3, alebo Jane Slalom pro či graco?....ďakujem krásne za kažku reakciu.

sonicika
18. nov 2015

300% GT3 odporucila som ho jednej maminke a dala namna a dockala som sa velkej vdaky 🙂))
to je pan kocik zistis sama

ollski
18. nov 2015

ak hladas 3kolku, tak by som zauvazovala o Britax motion 3, alebo babyjogger city mini GT, spratne, perfektne ovladatelne...dlho pouzitelne, dietatko ma miesta habadej 😉 maju velku nosnost...

katy83
18. nov 2015

zalezi aj od toho ako si narocna. Pre mna celkom aj cenovo dostupny je Britax motion. Ma nafukovacie kolesa ktore ocenis najma v zime, myslim ze je aj celkom priestranny . Graco vraj casto mamicky reklamuju no kazdy ma ine skusenosti 😉

seahorse27
18. nov 2015

Mame PP GT3. Sice ho pouzivame len od jari, ale na zimu bude urcite super. Iny by som ani nepozerala. Je to tank, ktory prejde cez vsetko, takze predpokladam, ze sneh nebude problem.

brumka
18. nov 2015

my mame britax ale poviem tak z mojej skusenosti od 2 m nepouzivame kocik, mla mi spava doma v posteli, von bez kocika chodime, sportak sme pouzili max 5x, takze je odstaveny ako novy, pouzivali sme satku/nosic, odvtedy co chodi len peso alebo autobus.

janah0
18. nov 2015

Podľa mňa aj záleží , či chodíš často autom alebo skôr peši. Mala som ppgt3 bola som s nim veľmi spokojná, zväčša sme sa pohybovali pešo, radi sme sa prechádzali , sme ešte turistické typy, takže zvládol nejednu prekážku... čo sa týka komfortu a pohodlnosti pre dieťa a jazdných schopností , lepší nenájdeš. Je veľmi priestranný, zmestí sa tam veľké dieťa pohodlie rovno chrbátik a nožičky. Obrovitánsky nákupný košík. Však , keď som druhykrát otehotnela vedela som, že už budeme chodiť zväčša autom som ho predala. Ako bolo spomenuté je to tank, nie je len v tom, že všetko prejde, ale čo sa týka skladnosti. Ako vošiel aj do fabie, ale trebalo ho pomaly rozobrať 🙂 pre mňa bol veľmi tažký... predala som ho a kúpila som mu BABY JOGGER GT , čo sa týka jazdných schopností je tiež super, má menšie kolieska pochodili sme pár terénov zatiaľ vyhovoval, priestor má tiež veľký akurát co mi vadí je, že sa nepolohujú nožičky. Kočík je kvalitný ( je to asi jediný kočík, ktorý som kočíkovala, a ide úplne bez zvuku a zavŕzgania. ) skladnosť je na jedničku s hviezdičkou skladá sa na placku , tahom jednej ruky a pokojne ho aj medzi sedadla zložíme v aute.
ja by som možno tiež uvažovala ešte nad britaxom s nafukovacími, teraz tuším vyšla nová verzia v ktorej sa aj polohujú nôžky. Ale to som len zachytili niekde , teba preštudovať 🙂
Takže ak chodíš pešo alebo kočík nakladá do auta niekto iný, tak určite ppGT3 🙂 ak nie tak baby jogger alebo ten britax 🙂