icon

Poradíte kočík pre väčšie 9 mesačné bábo?

tstatianka
14. máj 2012

Moj syn má 9 mesiacov a skoro 11kg!Potrebujeme športový kočík do mesta,aby sa zmestil do výťahu,ľahký,skladný(často cestujeme) s nie úplne malými kolieskami,aby vydržal aj zimu.Sedačka musí byť hlavne dost priestranná.Sme bezradný.Ďakujem za každú odpoveď🙂

anib
14. máj 2012

Všetko až na tie kolieska spĺňa Nuna bugee,naša top 1 😉

exupery
14. máj 2012

Nuna nie,nie je do snehu...ja by osm kuk na baby jogger

lejlla
14. máj 2012

ja by som jednoznacne jane slalom ale rocnik 2008 alebo 2009...

zuzanalv
14. máj 2012

suhlasim Jane Slalom ,alebo Nomad rocnik 2008 alebo 09

matysekx
14. máj 2012

ja mam jane slalom a som viac nez spokojna. a to som mala pred nim dva uplne ine kociky. maly ma rok a pol a super sa don zmesti aj cez zimu. odporucam🙂

katkatt
14. máj 2012

tak nas maly ma cez 9 mesiacov, okolo 11-12 kg a cez 80 cm a krasne pohodlne si 2x denne spinka v Jane Nomad (mame este 2007, ale je to na velkost to, co 08 alebo 09), vojde aj do mensich vytahov (neviem, ake su najmensie vytahy v SR 😉 )

monyccka
14. máj 2012

Jane nomad do 2009. Paradne priestranny, polohovatelny chrbat aj nozicky, dobra manipulacia, lahko skladatelny.. U nas jednotka. Nechala som ho aj pre druhe baby 🙂

lenka0283
14. máj 2012

stokke 🙂

hoota
14. máj 2012

ja mam teutoniu spirit S3 , ale do vytahu a pod. skor teutonia cosmo, ma kolesa blizsie k sebe ako spirit. som spokojna, da sa dat do lahu, otocna sedacka, pevny kosik a mne osobne sa dizajnovo ovela viac paci ako napr. jane. vec vkusu 🙂

lubicakovac
14. máj 2012

náš malý bol už od malička veľký a aj čo to vážil 🙂 my máme espiro atlantik 2010 a sme veľmi spokojný, vanička je tuším jedna z najväčších na trhu a športová časť je široká a priestranná, ale podľa tvojho popisu asi všetky atribúty splnať nebude 🙂

jerryjanka
14. máj 2012

quinny speedi, baby jogger elite, concord,

maklu
14. máj 2012

teraz som videla nový jané muum a príde mi dosť veľký sedačkou a malý konštrukciou. a ja mám phil and teds verve a ten je teda poriadne veľký.