icon

Poradíte lacný a praktický športový kočík?

Včera o 17:55

Ahojte zháňam kočík, ľahký, spratny, moze byt golfový aj nemusi, a hlavne aj lacný tak cca 100-150€.
A samozrejme aby bol pekny😂 aj ked to je vec vkusu samozrejme..
Žijeme na dedine tak aby zvládal aj nie uplne najlepsie cesty. Viete poradiť taky s ktorým ste fakt spokojne?
Dakujem 🙂

anonym_23e4d9
Včera o 18:47

Hauck a z druhej ruky sa dá kupit aj za 80€

saxana000
Včera o 18:53

Lionelo anet tour a spokojna som.cena dobra dizajn krasny vsetko polohovatelne strieska dlhočizna.nepremokavy a kolesa bez udrzby a celkom sikovne prejdu hocikade..

anonym_156e8e
Včera o 19:21

@anonym_autor
ahoj a kedy ho potrebuješ, odkiaľ si? Kamoška mi dala hauk, je super. Ja som ho použila len 2x u mamy. Je čierny a mne sa preto moc nepáči aké keby som nemala môj super chico, beriem si aj ten hauk. Jednoducho ho zlozis, pomerne veľký je a šikulky na saše ti vedia ušiť dovnútra farebné podložky 🙂. Ak chceš, a si blízko, poviem máme dám ti ho za 60e.

autor
Dnes o 07:36
@anonym_156e8e

@anonym_autor
ahoj a kedy ho potrebuješ, odkiaľ si? Kamoška mi dala hauk, je super. Ja som ho použila len 2x u mamy. Je čierny a mne sa preto moc nepáči aké keby som nemala môj super chico, beriem si aj ten hauk. Jednoducho ho zlozis, pomerne veľký je a šikulky na saše ti vedia ušiť dovnútra farebné podložky 🙂. Ak chceš, a si blízko, poviem máme dám ti ho za 60e.

@anonym_156e8e Liptov. Ukážes foto? Aj ked cierny moc nechcem mam ho teraz ale tak mozno ma osloví