Poraďte mi prosím športový kočík
Prosim poradte sport.kocik v cene okolo 200eur, alebo menej. Mam 3,5 mes. chlapca, ktory nechce zaspavat/spavat v kociku, vydrzí len do chvili, pokial sa mu nechce spat. Je noseny, snazim sa kombinovat to aj s kocikom, ale uspech minimalny. Preto potrebujem poradit sportovy, kde sa mu dufam zapaci.
Nechcem ta odradit,ale neviem ci ti kocik v tom pomoze. My mame taky isty problem. Mame teraz 5 mesiacou a vystriedala som uz 3 kociky,ale mala aj tak spat vonku nechce. Riesime to tak,ze ideme nachvilu von a potom domou spat. My mame Quipolo alux ktory super peruje,ale aj tak ked chce spat,tak len doma v postielke. Ale som rada,ze aspon tam uz vydrzi,lebo do 2 mesiacou nechcela byt vobec v kociku. Aj ja som sa radila ze co mi pomoze a ver tomu,ze nie sme jedine😁. Drzim palce,mozno vam pomoze kocik
@kika6956 viem, že možno šport.kocik vôbec nepomôže, Môjbspí cez deň len v šatke, v nosiči, spí krátko 30-50min, tak to sa dá vydržať. Do kočíka ideme ešte keď sa mu nechce spať, aby bol trochu na vzduchu,na spánok potom rychlo domov 😊 alebo mať pri sebe nosič. zo začiatku tam vedel zaspať, ale časom ani za svet...a zaspinka ti sama v postieľke?
@tani2
musim ju trosku ukludnit na fitt lopte a potom ju polozim do postielky a zaspi sama. Snazim sa vecer nech uz zaspava sama ale niekedy to nejde. Verim,ze casom to pojde aj cez den,ze zaspi sama. Niektore deti sami nezaspia,ale uz sa to snazim obmedzovat ju hojdat. Ale ja som rada,ze spinka v postielke a potiahne od 1-3hodin cez den. Ja som tiez mala problem s malou cez den kde ju ulozit,lebo v postielke nechcela spat. Najprv som skusala v obyvacke na gauci tam prespala len pol hodinku,potom so mnou v posteli tam mi prespala aj hodinku a nakoniec som ju davala od 3mesiacou do postielky a spala tam aj cez den. Ja som ju v satke vobec nenosila,nam sa osvedcila lopta😁.
@kika6956 fitloptu pravidelne pouzivam aj ja pri uspavani, ale polozit ho mozem len uspateho, inak sa opat preberie a proces sa opakuje. cez den nezaspi sam. niekedy to trva 10min, ale v poslednej dobe aj polhodinku pohupovanie na fitlopte. dufam aj ja ze casom zacne zaspavat sama, lebo to obcas byva vycerpavajuce:😇
@tani2 Valco Baby Snap4. U nás fungoval perfektne 🙂
@montemotherone dakujem, je aj odpruzeny, do terenu?
@tani2 odpružený veľmi nie, ale dajú sa k nemu zohnať nafukovacie kolesá
@tani2 Do lahu sa da dat ale obojsmerny nie je. Je to taky vacsi typ kocika, my sme ho do auta skladali malo, mali sme ho pri dome vzdy k dispozicii a v aute sme mali Valco Snap 4 - tiez uzasny kocik, lahky, skladny, stvoreny na caste presuny autom a pri tom ma kolesa ktore zvladnu aj teren v Tatrach a pod.

@tani2 Tazko povedat co sa mu bude pacit 🙂 Za mna nedam dopustit na Camarelo Eos, super peruje, je priestranny, velmi pekny, do kazdeho terenu a pocasia, za velmi rozumnu cenu-novy okolo 120 eur tusim.