icon

Poraďte športový kočík vhodný na dovolenku lietadlom

denullllka
11. jún 2021

Ahojte, prosím poraďte mi.
Chcela by som kúpiť pre synčeka (8m) športový kocik, ľahko skladatelny, taký do lietadla ideálny 😅 mame cybex priam ale to je moc veľké brat do lietadla na dovolenku.
Ďakujem moc krat ☺️

dzejsik
11. jún 2021

@denullllka Babyzen Yoyo má presne rozmer batožiny na palubu, potom ešte skúsiť Joolz Aer, Cybex Eezy S/S+, GB Qbit, ... prípadne pozri na Youtube TrendyBaby časť o cestovných kočíkoch

amelie2017
11. jún 2021

Yoyo je super, ale ak to chces ozaj len na dovolenku, zbytocne drahy. Napr. kinderkraft pilot stoji okolo 100€ a da sa zobrat do lietadla aj ako prirucna batozina.

saskia_98
11. jún 2021

Ja som si kvoli dovči kupovala Greentom a bola som maximalne spokojná aj drobec 😊

lienka9
11. jún 2021

@denullllka za nas top na cesty petit and mars,easy.precestovali sme toho kooopec aj lietadlom.ten kocik unesie aj slona :D pisu do 13kilo,ale bezne nabalene aj 30 ked sme sa presuvali..oproti povolenej batozine sme vzdy este dalsi "kufor" mali nabaleny v spodnom kosiku.kedze sa to super sklapalo,pekne nam to povolili odniest az k lietadlu,kde sme to len sklopili a nechali v kociku..za nas topka.

saskia_98
11. jún 2021

@lienka9 kmotra ho mala a sa jej na nom zlomila opierka pri 15 kilovom dietati 🥴

lienka9
11. jún 2021

@saskia_98 vzdy sa najde chybovy vyrobok,moze sa stat..
ja som ale velmi spokojna,odporucila mi ho kamoska ktora s nim taktiez odvozila 3 deti.velakrat aj vsetky naraz (dvaja na sedadle) a jeden v kosiku :D :D takze za nas prakticky kocik..xi

natalala
11. jún 2021

@denullllka my tiez mame priam a ten som nechcela teperit. Kupili sme joolz aer, za mna je fajn skladny/lahky, da sa zobrat na palubu ako prirucna batozina. Nevyhody su, ze sa na neho neda zavesit taska (iba lahka kabelka), lebo sa prevrati a to, ze sa neda dat do uplneho lahu. Inak ucel ako cestovny kocik plni dobre. 1x sme ho brali v zime, to dcerka mala 10 mesiacov. Asi ziaden cestovny kocik nebude taky pohodlny a nebude mat take ovladanie a stabilitu ako priam 🙂

vsetkopredietatko
13. jún 2021

@denullllka ja by som odporucala Easywalker Jackey, pretoze moze do neho ist dietatko do 22kg, ma 35cm sirku a 87cm dlzku, sklada sa sam a sucastou balenia je aj taska na prenos s moznostou nosenia na pleci ako “kabelu” 🙂 je to velkost vhodna na palubu lietadla a ma len 7,5kg. Cena zacina od 266e, zavisi od obchodu. Mam ho aj na osobne a som spoko, ale hlavne je spoko moj syncek. Kocik je velmi pohodlny, stabilny a ide do uplneho lahu. Tolko v skratke. V pripade zaujmu, mozem napisat aj viac moznosti v sukromnej sprave, nakolko sa venujem individualnemu poradenstvu aj v oblasti kocikov.