icon

Porovnanie kočíkov Bugaboo Donkey Twin a Cybex Gazelle S

katika352
25. okt 2025

Dobrý deň,
potrebovala by som poradiť čakám dvojičky a rozmýšľam nad kočíkom, neviem si vôbec vybrať.
Páči sa mi bugaboo donkey twin kde sú vaničky vedľa seba, ale páči sa mi aj cybex gazelle s kde sú vaničky za sebou.
Viete niekto porovnať tieto kočíky? Výhody a nevýhody obidvoch.
Ďakujem.

really8
25. okt 2025

@katika352 za mna je lepsie mat ich vedla seba a vidiet na oboch. A ked budu vacsi vedla seba v sportaku tak mozu aj pokecat, podavat si spolu veci a pod

tessa165
25. okt 2025

Určite vedľa seba, veľakrát som sa pozerala keď už sú detičky väčšie to chudá vzadu nevie ako sa vyklopiť aby videlo. Ja som tiež bola spokojnejšia keď boli maličký že som rovno na oboch dobre videla

anonym_24b487
25. okt 2025

@katika352 mala som bugaboo, najlepší kočík aký som kedy mala, ľahký, variabilný, dal sa použiť aj v mono verzii, pridaná taška na bok je veľké plus, vieš otočiť v smerw aj proti smere jazdy. A ľahko predáš aj zvlášť.

kacena4
25. okt 2025

mala som dvojkocik vedla seba aj za sebou. prakticka rada ak budes casto s detmi sama, obchod, lekar... jednoznacne sedenie za sebou nakolko sa nedostacnes cez pokladne, cez vchodove dvere... drzim palceky vo vybere

really8
25. okt 2025
@kacena4

mala som dvojkocik vedla seba aj za sebou. prakticka rada ak budes casto s detmi sama, obchod, lekar... jednoznacne sedenie za sebou nakolko sa nedostacnes cez pokladne, cez vchodove dvere... drzim palceky vo vybere

@kacena4 dostane sa uplne normalne cez pokladne aj dvere.

kacena4
26. okt 2025
@really8

@kacena4 dostane sa uplne normalne cez pokladne aj dvere.

@really8 fakt?! tak ich potom zúžili a menej priestoru pre dieťa 🤪

really8
26. okt 2025
@kacena4

@really8 fakt?! tak ich potom zúžili a menej priestoru pre dieťa 🤪

@kacena4 ja mam teda iny kocik ale zmestim sa nim normalne do klasickych 80tkovych dveri. Cize vsade kde aj napr vozicek. Skor treba riesit kufor auta.

anonym_a5b6a0
26. okt 2025

Ja mám dvojičky kúpila som si vedľa seba len preto že ide zima a keď sú kočíky pod sebou aby tomu jednému nebola zima a som spokojná neviem ako by som cez obrubníky chodila schody a podobné tým dlhým kočíkom a keby som si mala vybrať medzi tými dvoma určite bugabo.