Poštovné za kočík
Prosím vás, posielali ste niektorá kočík cez slovenskú poštu? Aká je cena, keď chcem, aby prišiel kuriér k nám domov a vyzdvihol ho? Ďakujem za info.
@miga13 ahoj, posielala som tak viac-krat,keďže na poštu sa osobne nedostanem..asi ako ty..Až posielaš na dobierku,9,40€ až ti kupujúci pošle vopred bez dobierky 6,90.To platí pri váhe do 10kg.Za 16kg som platila 10,20.Len vyšlo má to cca o eurko menej keďže mám netovy podaci hárok.Az objednavas kuriéra cez telefón to euro navyše tam je.Vsetko ti vysvetlia aj do tel.
@miga13 záleží či ho máte riadne zabalený alebo musíte platiť neskladne ja som platila aj neskladne a vyšlo ma 10 €
@maninka1974 rozhodne tam ide o váhu záleží aj od dobierky a či tam máte poistenie alebo niečo iné navyše ako krehké atď. Dokonca ak si podávate priamo na poste tak na väčšie balíky zvyknú dať že neskladny a tam vám to priráta niekedy aj desať a viac eur.

@miga13 závisí asi od váhy a dobierky predpokladám treba sa i formovať na pošte alebo si od nich vypytat číslo na kuriéra a rozprávať sa snim. Inak na posta.sk máte aj cenník.