Rady na ochranu kočíka.
Chcem len povedať, že ma dosť zaráža ako má každá druhá mamička napísané v inzeráte na predaj o kočíku, že škrabancom sa vyhnúť nedá. Čo sa týka konštrukcie, tak sa dá kočíķ ochrániť a to tak, že sa naň oblepí najtenšia vrstva karbónovej fólie, ktorá vôbec nie je drahá. Je to super vec a odporúčam. Ja osobne ju mám aj na bicykli a nedám na ňu dopustiť.
Len tolko ze kocik ma sluzit mne a dietatu a nie ja jemu.na to bol kupovany.to ho mozem rovno obalit do folie a strcit do skrine aby sa nezaprasil nezaspinil neohrkal.. Nikto si kocar neposkriabe umyselne.asi vas nikdy neprivrelo do vytahu neisla ste cez uzke dvere neodfrklo auto kamen z cesty pripadne ste ho nenechala medzi bicyklami kde ho mile tety dochodkyne otrieskaju zamkom...mam bielu konstrukciu a pri najlepsej voli som sa skrabancom nevyhla. O karbonovej folii som nikdy nepocula.napad dobry obehajte predajne kocikov a poradte im to..kto chce kupi si kocik aj s par skrabancami.a komu to vadi kupi si novy..dost dobre som asi nepochopila o co Vam islo tymto prispevkom ze ked si vyhliadnete od susedy kocik v ktorom ona vozi dieta a vy ho mozno za dva roky budete chciet odkupit pridete za nou a poviete jej daj mi pozor na konstrukciu obal si ho s foliou a potom mi ho predas?
Och niektore zeny nemate ozaj vacsich starosti?
@vladuskaa2211 Pobavila som sa. Ale ani nie na tom, čo ste napísali, ale ako povýšenecky. No čo už, sme riadne hlúpe matere, lebo si neobliepame kočik :D
@saxana000 presne tak. 👍
@orangiiina podla mna, kto chce, nech si zalepi tie skrabance 😁
všetko oblepim.. aj gauc, aj dieta, aj manzela🤣
@haaadanka aj seba 🙂
pripomína mi to éru diaľkových ovládačov od televízora zalepené v mikroténovom sáčku... aby sa nedochytali a neošúpali časom čísla a znaky...
Keď už máš návod ako ochrániť konštrukciu pred škrabancami, vieš dat návod ako ochrániť koleso pred defektom? 🤣🤣 Tiez oblepit?
@jankalukasova jooo, uplne si mi pripomenula moju babku 😁😁nedala si vysvetlit, ze ved kupime potom novy 🙂
@veronikaszabova alebo také tie super handrové prehozi na gauč... že si si sadla a rovno si ho mohla naprávať. Aby sa gauč neponičil... ale ako fakt obliepať kočík? čímkoľvek? lepšia už bola snáď len tá s jednou jednorázovou plienkou za 24h 😂
joooj baby smejete sa ale poznam jednu co si sportak kupula preto aby si 3kombinaciu schovala do skrine a setrila😂😂😂tiez som mala srahy kocik ale uzivala som si ho a neriesila neocakavane skrabance...jooj pobavilo ma toto, fakt....a ak to mala byt dobre mienena rada tiez to mohlo byt inak napisane.....a nie takto....🙈
@vladuskaa2211 ja tu nie som preto aby som útočila. Skôr ma zaujíma kde také niečo robía a zhruba koľko to stojí. Ďakujem
@jankalukasova náhodou, nám sa ošúpali čísla z ovládača a trz nevieme kde je čo 🤣🤣🤣 aké tlačítko 🤣