Recenzie na kočíky Hauck a Lionelo do terénu
Ahojte,
Mate prosim niekto skusenost s kocikmi Hauck Runner 3 / Hauck Rapid 3R / Lionelo Azura? Pripadne nejaky iny tip, avsak za rozumnu cenu. Malo by sa s nim dat ist do terenu (les, park atd), nemal by hrkat alebo vrzgat, mal by sa dat sklopit do lahu (idealne upravit aj opierku na nozky), strieska by sa mala dat dostatocne zaklopit a malo by sa cez nu dat pozriet na babo. Dakujem za tipy 🙂
Lionello susede zacalo vrzgat mesiac po kupe a to ani nechodila extra teren, Hauck ma kamoska - hrkat hrkal, ale ona ho kupovala s cielom, ze staci ak vydrzi kocikovacie obdobie a mozu ho v terene rozbit
zmienene Carrello ma ozaj pevne a pekne odpruzene kociky
@dzejsik dakujem obom za tip, hauck aj lionelo deklaruju ako odpruzene, ale tak asi nie dostatocne 😀 carrello som pozerala, ale odradzali ma relativne male kolesa oproti inym kocikom, ktore su vyslovene do terenu. Pod terenom si predstavujem les s naozaj nerovnym povrchom, kamenmi a podobne a tie carrello sa mi nezdali take, ze by to dali, ale pozriem ich este lepsie ked su tu dva rovnake tipy, dakujem 🙂
z tych dvoch urcite radsej Hauck, ale pozri si este trebars bazarove Bumbleride Indie, Baby Jogger alebo TFK
My mame super skusenost s Baby Jogger city elite 2, ma vsetko co si popisala. Kupili sme z bazara a funguje aj po 3 detoch 🙂
@carduelis dakujem za tip, co vidim v diskusiach tak baby jogger sa opakuje, podla fotiek a videi by som si vsak vedela predstavit aj vacsiu striesku, to jedine ma odradza 😀
Daju sa dokupit predlzovace striesky, ja som to v lete riesila plienkou a stipcami 🙂

ani jeden , nie su odpruzene, lepsia znacka je carrello