icon

Roan cross - skúsenosti?

uzlanka
24. apr 2019

Pekný dobrý deň prajem všetkým.
Chcela by som sa opýtať či nemáte niekto skúsenosti s kočíkom roan cross. Keďže ide o nový model 2019 zatiaľ sme ho nemali možnosť vidieť (len na obrázku).
Ďakujem za každú skúsenosť a prajem pekný deň

mimisk
30. apr 2019

@uzlanka je to novy model roanu, velmi pekne sa im poviedol , je to vlastne pokračovanie roan esso, hlavne ide o rychle skladanie konštrukcie, čo teraz prechadzaju vsetky znacky kocikov

uzlanka
autor
3. máj 2019

@mimisk ďakujem veľmi pekne nakoniec sme ho aj kúpili

relaxx11
20. jún 2019

@uzlanka ahoj ako si s nim spokojná? môžeš mi do správy poslať foto? kde ste ho kúpili (+cena) ďakujem vopred

uzlanka
autor
21. jún 2019

@relaxx11 no ako som spokojná zatiaľ neviem keďže malá má prísť na svet v auguste.. ale manipulácia s ním je ľahla kolieska sú parádne.. ľahko sa naklapne babička aj športová časť... vnútri je penový matrac... vanička je veľká a priestranná ale kočiar nie je mohutný...meriam 163cm a oproti iným kociarom ktoré mali veľkú vaničku tento nie je tak mohutný....pri iných som mala pocit že tlačím tank...je látkovy ale látka mi príde kvalitná... kolieska sú také polotvrde t.j. nedá sa húpať tak ako na retro kočíkoch ale nie sú zas až tak tvrdé ako mali iné takže jemné pohupovanie sa dá... kolieska sa dajú vpredu blokovať ale ocenujem systém vďaka ktorému sa kolieska netocia ale udržia svoj posledný smer

domi233
12. dec 2019

@uzlanka ahoj si s kočíkom spokojná aj po čase? 🙂

uzlanka
autor
13. dec 2019

@domi233 veľmi som spokojná ide dobre aj po oranine 🤣🤣je to crossovy kočík zvládne aj ťažké terény aj vanička veľká... určite by som si ho ešte raz kúpila

oktobermimi
14. feb 2020

@uzlanka ahoj ahoj takze mozes len doporucit aj takto po case? Lebo som sa rozhodla prave pre tento kocik 😊 tak ci som spravila spravne rozhodnutie

uzlanka
autor
14. feb 2020

Ja som spokojná 😉

domi233
19. feb 2020

@uzlanka a riešila si dvoj či troj kombináciu? 🙂

uzlanka
autor
20. feb 2020

Dvoj... autosedačku sme malí,,kocikovu,, baby merc ale už by som do takýchto autosedačiek nesla... téraz máme novinku od zopi...Zopa Universal a tá je od narodenia... dcérka úplne inak v nej je ako v tej kocikovej ...tie mi prišli málo polstrovane a málo bezpečné

mimisk
20. feb 2020

@uzlanka baby merc ku kocikom maju vajicka o nicom ,keby ste mala original roan tie su upne inak site

oktobermimi
20. feb 2020

@uzlanka takze kočik je super volba? 🙂 lebo lre mna to bola laska na prve kliknutie 🤩😁

mimisk
20. feb 2020

@oktobermimi myslim ze je to dobra volba. Je to naozaj kvalitny kocik

oktobermimi
20. feb 2020

@mimisk to som velmy rada lebo 29.2 dojde a by som nechcela mat oci pre plac lebo som si ho aj skusila a hovorim je to laska na prve kliknutie 😁

zuzka170
7. apr 2020

@oktobermimi mozem sa opytat ako ste spokojne so spotovou castou?ci nie je mohutna, odkedy ju pouzivate a ako cloni strieska, vdaka

oktobermimi
7. apr 2020

@zuzka170 Ahoj rada ti odpoviem taaaak prikladom o rok v takejto dobe 🙂 nakolko nas kocik este len na svojho pasaziera caka ale ak chces mam v mobile fotky ako vyzera poskladany a zo sklopenou strieskou viem ti poslat 😊

zuzka170
7. apr 2020

@oktobermimi jaj 🙂 oki, prosim si fotky

oktobermimi
7. apr 2020

@zuzka170
Ok tu kde vydno ako vela ide streska dole som nenasla :( ale ide fakt ozaj vela ze dietatko mas krasne skrite z kazdej strany😊

aaasar915
11. máj 2020

@oktobermimi prosím vás odfotite aj vaničku? 😊🙏

oktobermimi
11. máj 2020

@aaasar915 🙂 pači 😊

eva64
5. jún 2020

@uzlanka Ahojte, my sme ho pouzivame od maja a uz nam vrzga zadne koleso, na nerovnom terene ide malemu vytriast dušu, pohupovat sa sice da, ale tie zvuky, co vydava to vadne koliesko, to je neznesitelne, reklamujeme. Este pada aj ta slnecna clona na bude, treba jej pomoct stipcom, aby malemu nespadla na hlavu, alebo dporedu na jeho brusko. Inak je pekny, ale uz by som si ho asi nekupila, sla by som do niecoho kvalitnejsieho, asi radsej trochu priplatit a mat pokoj.